Hvis jeg ikke stemte på Lars Lindskov, så ville jeg stemme på..

Hvis jeg ikke stemte på Lars Lindskov, så ville jeg stemme på..

Jeg har bestemt mig for at forsøge at få flest mulige til at stemme på Lars Lindskov til byrådet i Roskilde. Jeg har alvorligt overvejet at stemme på vores borgmester til kommunalvalget.
Fordi Joy har gjort det rigtig godt som vores bys borgmester. Hun har markeret byen; samlet byrådet og er synlig på en rigtig god måde. Hun er dygtig; vis; klog. Hun er socialdemokrat og jeg kunne godt stemme på hende og jeg håber Joy bliver borgmester også i det nye byråd. Men jeg stemmer på Lars, fordi jeg synes balancen mellem rød og blå stue er skæv og så frygter jeg, at de konservative kan få et skidt valg, hvis ingen gør noget.

Men – hvis jeg nu ikke havde bestemt at stemme på Lars. Hvem så? Det kan du læse her.

Martin Bang, nr tre på liste C i Roskilde

Konservative: ja her får Lars Lindskov jo min stemme, men jeg skal lige nævne den unge upcoming Martin Bang, som forhåbentlig kan komme i Byrådet. Han er listens nummer 3 og det er en ung mand med klare, konservative holdninger.

Lars-Christian Brask - med bogen om ham "Vilje til succes"

Venstre: Hvis jeg nu var liberal, så ville jeg uden mindste tøven stemme på listens nummer 9, Lars-Christian Brask. Han siger selv, at han er liberal. Men i virkeligheden er han konservativ. Var medlem af KU, men det er da fint nok af L-C at støtte Venstre. Jeg er sikker på han bliver valgt med et højt personligt stemmetal og så vil der blive rav i gaden. For L-C er en kontant herre, der ikke stikker op for bollemæl. Bare vent.

Borgmester Joy Mogensen, S

Socialdemokratiet: borgmester Joy Mogensen ville få min stemme. Hun har gjort det godt – og byen har brug for kontinuitet på borgmesterposten, men der skal en stærke borgerlig fløj til, så trods al sympati og håbet om at Joy genvælges, så bliver det uden min stemme. Og det går så også, er jeg sikker på.

Jes Fabricius Møller, R

Radikale: Roskilde har været en radikal højborg. Med egen avis, Roskilde Tidende. Det er lang tid siden – i dag synes partiet hen, men hvem ved. Måske får det en opblomstring takket være Margrethe-effekten. Hvis jeg skulle stemme radikalt, så ville mit kryds falde til den kongelige hofrapporter og historiker Jes Fabricius Møller. En meget vidende mand, er ville kunne få radikale stemmer til at arbejde bedre end vi har set det længe.

Birgit Pedersen, SF, formand for Kultur- og Idrætsudvalget

SF: Her ville jeg uden tvivl stemme på Birgit Pedersen, formanden for Kultur-og Idrætsudvalget, populært kaldet Kulturdronningen. Jeg kan godt lide Birgits meget kontante facon. Hun kalder en skovl for en skovl og en spade for en spade. Og jeg synes hun har løst formandsopgave på en rigtig god måde – i øvrigt i smuk samklang med næstformanden, Lars Lindskov fra de Konservative.

Henrik Stougaard, p.t. løsgænger og viceborgmester

Enhedslisten: Jeg savner Christian Holtet. Men hvad så med løsgængeren, eks-SF’eren og viceborgmesteren Henrik Stougaard? Jonas Paludan, Enhedslistens medlem af byrådet, sige på liste Øs hjemmeside (26. august 2013): ” Henrik repræsenterer ikke Enhedslisten i byrådet. Enhedslisten har den principielle opfattelse, at mandater tilhører det parti, de er valgt på. Vi mener derfor, at Henrik bør aflevere sit mandat til SF. Vi har taget til efterretning, at Henrik ikke er enig med os i dette spørgsmål, men det er magtpåliggende for os at understrege, at Henrik Stougaard ikke kan repræsentere Enhedslisten i byrådet, når han ikke er opstillet af Enhedslistens medlemmer og ikke er valgt på Enhedslistens liste”. Hvis jeg nu skulle stemme Ø, så ville mit kryds falde ved viceborgmester Henrik Stougaard. Godt nok er han valgt af SF’ere, men jeg tror han står inde for Ø’s politik og så er han jo en særdeles erfaren politiker, som kan alt hvad en lokalpolitiker skal kunne. Enig med Henrik Stougaard? Jo, det er jeg på en række punkter, ikke mindst indenfor retspolitikken, men også skolepolitikken.

Merete Dea Larsen

Dansk Folkeparti: DF har to medlemmer, Holger Bernild og Merete Dea Larsen. Her er klasseforskel, så det vil noget. Merete er en dygtig, kompetent og ordentlig politiker. Hun favner bredt og får meget ud af de to mandater. Hun gør det godt for de værdier hun står for og så er hun tillige synlig på Christiansborg, hvilket er en stor fordel for vores by.

Stem på Lars Lindskov til byrdået i Roskilde

De unge vil ikke stemme til kommunalvalget

Scroll til toppen