Sådan bliver du rigtig klog – om juraen

Sådan bliver du rigtig klog – om juraen

Flere end 30 forskellige jura-kurser. Deltagelse er gratis og adgang tilbydes efter først til mølle-princippet. Det er Forum Advokaters tilbud til dig. Del det gerne med en, du ved kan have gavn af det.

Til supplering har vi i vores jura-bibliotek udgivet over 30 forskellige oplysende informationsfoldere, som du kan hente ganske gratis. Og hvis du har et spørgsmål, så ring til Forum Advokater og få en snak med en af vores 14 advokater.

Hvorfor så det? Det er et led i Forum Advokaters CSR-politik. CSR er en forkortelse for virksomheders samfundsansvar. Vi har overfor FNs Global Compact forpligtet os til at yde en indsats for det samfund, vi er en del af. Som et led i at opfylde den forpligtelse afholder vi flere hundrede gratis kursusseminarer hvert eneste år. Målt i tid og penge er det en investering, der overstiger en million kroner om året. Det er en af vores måder at være med til at tage medansvar for samfundet.

Vi ved, at mange deltagere i vores kurser har fået værdifulde råd. Mange har fået belyst vigtige spørgsmål og mange har tillige valgt at følge op på den rådgivning, der ligger i vores kurser. På den måde har vi fået mange kursister som kunder og det giver så vores virksomhed en forretningsmæssig fordel. På denne måde bliver CSR-deltagelsen en win-win-sag.

Jeg siger dig tak, hvis du vil dele linket til en, som måske kan have gavn af vores tilbud.

Kursusoversigten
Forum Advokaters jura-bibliotek
Forum Advokaters CSR-politik
Forum Advokaters seneste rapport til FN om vores CSR

Scroll til toppen