Det bedste ved at holde loppemarked?

Det bedste ved at holde loppemarked?

I går holdt Susanne og jeg loppemarked. Hvad var det bedste ved det? Og er der noget af det gode tilbage? Det fortæller jeg om her.

Det bedste? Det var skønt at tale med mange mennesker. Om løst og fast. Om lopperne og om meget andet. Vi bor lige ved Sct. Jørgensbjerg Kirke. Nogle kom til bisættelse. Og på vej hjem fik en en ny uniform, en anden købte en håndfuld bøger og igen andre købte CD’er og dingenoter.

En sjov snak med en dame, der kunne fortælle, at uniformerne var håndsyede og i uld. Topkvalitet. Det fik Susanne til at fjerne de ikke solgte uniformer. Nu vil fruen ved næste vinterbadning iføre sig en sort helulden fodlang sag og intet andet og så spadsere glad ind over havnen. Et loppemarked kan føre til meget…

Hvad var ellers godt? Det var morsomt at stå op en hel dag. Falbyde de dejlige varer og prutte om prisen. Sige nej til skambud og forhandle om seriøse bud. En ville gerne se på et Nikonkamera, som jeg har tabt på gulvet. Jeg gav ham det med hjem. Kom og giv et bud, hvis du får det til at virke. Så kom han i dag og fortalte, at kameraet virker, der skal bare et nyt objektiv på. Og det har forresten kostet 5.000 dollars, da det kom frem. Det er for meget, så du får det retur 😉 Det er da i sandhed en skøn oplevelse.

Og det bedste er måske nok i virkeligheden at vi fik genset ting, som har ligget i vores kælder. Nogle af tingene nænnede vi næsten ikke at sælge. Men vi gjorde os hårde. Til gengæld har vi “fået” en masse “nyt”, fordi vi simpelthen ikke nænner at skille os af med det. Det er en god oplevelse.

PS: Hvis du gerne vil til loppemarked på Sct. Jørgensbjerg så bliver der en mulighed på næste lørdag (den 25. oktober). I L. A. Rings Hus sælger venneforeningen en lang række effekter. OG denne dag holder vi god-bids-efterloppemarked i Smedegade 3.

Læs her min side med Efter-loppemarked – du kan købe her til og med fredag den 24. oktober 2014

Scroll til toppen