Roskilde Handel er Danmarks bedste handelsby

Roskilde Handel er Danmarks bedste handelsby

roskildedomkirkeRoskilde Er Danmarks bedste handelsby. Udsigten for detailhandel i den vestlige verden er påvirket negativt af bl.a. nethandelen. Derfor må det glæde enhver, at Roskilde Handel/Stjernebutikkerne på generalforsamlingen torsdag gav den fuld gas. En bestyrelse, der vil frem over stepperne, kan man roligt sige. Der lukkes op for et nyt arbejde med endnu større involvering af medlemmerne, flere medlemmer – ikke alene detail, men bredt erhverv, som vil være med til at sikre Roskildes detail- og erhvervsliv.

roskildefestival

Roskilde

Roskilde er kåret som Danmarks bedste handelsby 2012-2014 og deltager naturligvis i konkurrencen om at blive det igen for 2014-2016 – selvom det aldrig tidligere er sket, at samme by har vundet to perioder. ét er en stor og god udfordring i sig selv. Men der er udfordringer derudover, for byerne er under pres for at blive m3re eller mindre udrangeret af nethandel. Og i Roskilde forholder vi os konstruktivt tilden udfordring:

roskildeLad os vende alle muligheder: S-tog til Roskilde for at gøre det lettere for vestegnen at handle. Sivegader. Fokus på stjernebegrebet. Roskilde begynder ved motrvejsafkørslerne. Alle butikker skal være stjerner.

Brandet Danmarks bedste handelsby af Roskilde. God kundeservice og oplevelser. Fremtid, ikke fortid. Public affairs – one point of entrance. Effektivt samarbejde med kommunens afdelinger og udlicitering af opgaver, så bestyrelse og udvalg kan sætte fokus på udviklingstiltag.

Formand Torben Stevold – godt sekunderet af en bestyrelse i arbejdstøjet – har fat i det rigtige: vi vil bevare og udvikle Roskilde som hjemsted for detail og erhverv bredt. Dejligt at mærke Guldaldersalen fyldt af gejst og entusiasme, hvor der er en tiltro til at vi kan mere end de fleste byer. Og så gør vi fremad endnu mere. Vores kommune er med på den. Erhvervs Forum Roskilde er med på den. Visit Roskilde er med på den. Medlemmerne er med på den. Så kommer kunderne – der er mange af dem. Konkurrencen er hård – jeg tror på Stjernebutikker og Roskilde Handel er på sporet af nogle meget store muligheder. Der er forskel på at sige banan og beton. Og på at sige Ringsted og Roskilde.

Tak for det. Vores by fortjener det.

Scroll til toppen