Hvis du hader at læse artikler på skærmen – så er her værktøjet, der hjælper

Hvis du hader at læse artikler på skærmen – så er her værktøjet, der hjælper

Jeg elsker mine aviser og mine bøger. Og når jeg skal læse noget fra nettet elsker jeg min printer. Og samtidig er jeg hunderæd for, at det er et tegn på at teknikken er løbet fra mig. Derfor er jeg så glad for en “lille hjælper”, som Disney ville sige: Readability.

Readability har jeg installeret (link her) på min Google chrome (efter min mening markedets hurtigste og bedste browser). Den kan installeres på alle browsere. Når jeg slår op på en artikel, så trykker jeg på Readability-ikonet og vupti kommer en boks, der spørger: vil du læse nu eller gemme. Når jeg vil læse nu, kommer artiklen op på siden uden forstyrende annoncer og andet halløj. Selve artiklen kommer op og er større og lettere at læse. Og så gemmer den samtidig links på en overskuelig måde.

Prøv den og bliv gladere for at læse på skærmen.

Download frit her

 

 

 

 

Scroll til toppen