Vi har stor respekt for din indsats

Vi har stor respekt for din indsats

Det er overskriften på en annonce, der er indrykket i Roskilde Avis i dag. Den står sammen med et stort billede af Roskildes borgmester, Joy Mogensen. Der er 39 underskrivere og jeg er en af dem. Hvorfor det, når jeg i øvrigt opfordrer alle til at stemme personligt på Lars Lindskov!?

Respekt - giver respekt

Respekt – giver respekt

Svaret er lige til: Læs overskriften. ”Vi har respekt for din indsats”. Da jeg blev spurgt, om jeg ville skrive under på den overskrift, var jeg ikke ét sekund i tvivl. Naturligvis, for den rammer lige i centrum af skiven. Joy har i hendes kortvarige borgmesterkarriere vist klasse og lederevner. Jeg har hørt mange udtale sig i en anden retning, men det ændrer nu ikke mit syn på hendes indsats og hendes evner. Joy viste tidligt mod til at tale regeringen midt imod og hun var med til at standse den tossede betalingsring i København. Hun har evnet at samle vores byråd (at Venstre og Dansk Folkeparti ikke havde mod til et budgetforlig i år var ikke borgmesterens skyld). Joy er af Mandag Morgen udnævnt som hørende blandt top 8 af Danmarks mest innovative borgmestre.

Joy med borgmesterkæde

Joy med borgmesterkæde

Jeg håber Joy bliver genvalgt til borgmesterposten. Det fortjener Roskilde og Joy. Og så håber jeg, at vi ved valget får rettet op på ubalancen mellem rød og blå stue på rådhuset. 19-12 er for skævt og det vanskeliggør Joys muligheder for at før en ordentlig politik.

Det bliver så en opgave at få ændret balancen. Venstre har – helt uforståeligt for et parti, der vil vælte borgmesteren – opsagt en skriftlig aftale om valgforbund med Det Konservative Folkeparti. Den handling gør det vanskeligere at genoprette balancen og det vil med sikkerhed gøre det umuligt for Venstres Bent Jørgensen at blive borgmester. Samtidig vil det gøre det sværere for Det Konservative Folkeparti at genvinde deres tre mandater. Den slags skaber bitterhed på den lange bane og derfor er det svært at forstå hvem i Venstre, der har fået den vanvittige idé, men det vil komme frem på et tidspunkt og jeg glæder mig.

Retfærdighed...

Retfærdighed…

Politik og retfærdighed ligger lige så langt fra hinanden som ret og retfærdighed. Derfor er jeg forberedt på alt. Det hindrer mig nu ikke i at støtte Lars Lindsjov! Jeg synes han har dokumenteret en unik evne til at knokle og skabe resultater. Og hvis nogen kom og spurgte, om jeg ville skrive under på en annonce med samme overskrift, men med et billede af Lars Lindskov! så ville jeg meget gerne skrive under.

Joy som borgmesterstem på Lars Lindskov! Borgmesteren bliver valgt. Det gør Lars Lindskov! også – hvis du og jeg og dem vi kender vil bakke ham op med vires kryds. Jeg håber du vil være med til at støtte Lars Lindskov! og dermed være med til at skabe bedre balance mellem rød og blå sture uden at balacen skal skabes via Dansk Folkeparti eller Venstre. 

Læs også:

Roskilde har brug for Joy – stem på Lars Lindskov!
Derfor er det vigtigt, at du stemmer personligt på Lars Lindskov!

 

Scroll til toppen