Derfor vigtigt, at du stemmer PERSONLIGT ved Lars Lindskov!

Derfor vigtigt, at du stemmer PERSONLIGT ved Lars Lindskov!

Kars Lidskov!

Lars Lindskov!

Hvis du sætter dit kryds direkte ved Lars Lindskov!stemmer du lige netop på ham. Sætter du derimod dit kryds ud for liste C, så tæller din stemme som en partistemme og går ikke nødvendigvis til Lars Lindskov! Netop dette valg i Roskilde er meget vigtigt, fordi Roskilde står foran mange spændende muligheder og her kan en mand som Lars Lindskov! være med til at præge udviklingen, så den går den rette vej. Den vej du ønsker.

Antallet af stemmer på såvel parti som personlige stemmer lægges efter valget sammen, og derudfra ses hvor mange medlemmer vi Konservative får valgt til byrådet. Vigtigt at der er mange og at det er de rigtige mandater. Vi kan først gøre det om i 2017 – tre år før 2020-planen skal virke. Husk på det, når du sætter dit personlige kryds.

...med i stærke fællesskaber

…med i stærke fællesskaber

Det Konservative Folkeparti har i dag tre pladser ud af byrådets 31 – og det er usikkert, om der bliver tre pladser i det ny byråd. Måske ingen eller kun en eller to. Derfor er det helt væsentligt, hvem det bliver. I værste fald kan partiet ryge ud af byrådet – det vil have vidtrækkende konsekvenser for den by vi holder af.

Derfor er det SUPER vigtigt, at du stemmer personligt ved valget, og meget gerne på Lars Lindskov! HUSK: Du kan også stemme personligt, hvis du vælger at brevstemme inden valget. Tænk på det, når du sætter dit kryds.

Derfor Lars Lindskov!

Han er simpelthen bare bedre. Så er det sagt. Du får mere ved at vælge ham. Han knokler for tre. Går ind for at styrke personlig frihed og ansvar. For bedre vilkår til det private initiativ og for at fremme vore fælles nationale værdier og kultur. Det Konservative Folkeparti er et kulturbærende parti, som sammen med Socialdemokratiet har været med til at opbygge det velfærdssamfund, vi har i dag.

Lars Lindskov!s karavane med The Orange Feeling

Lars Lindskov!s karavane med The Orange Feeling

Lars Lindskov! har siden 2005 været med til at præge arbejdet i den ny Roskilde storkommune. Det er sket med en energi, der er helt unik. Han er alle vegne og skaber sig indflydelse overalt. Fra at genoprette Jyllinge Hallerne til at gå Natteravn. Fra at debattere erhvervslivets vilkår på Christiansborg til at sidde med i Schubertselskabets bestyrelse. Fra musikken til kunsten. I Den selvejende Fond Roskilde Gasværks bestyrelse. Fra at være næstformand i Kultur- og Idrætsudvalget til Borgerdialogrådet. Fra FOF til bestyrelsen for Copenhagen Climate Network og Copenhagen Health Network har Lars sat sine fingeraftryk og fået medindflydelse.

Han er altid i gang og han brænder for Roskilde. Hans seneste politiske bedrift har været at sikre borgerlig medindflydelse på budgetforliget i år. En handling, der er rost af erhvervslivet og som sikrer vetoret i hele 2014. Et klogt træk.

Fodnote om antal stemmer til konservative

Sæt dit X personligt på Lars Lindskov!

Sæt dit X personligt på Lars Lindskov!

Målinger viser, at Det Konservative Folkeparti står svagt i hele landet, også Roskilde. Derfor er der risiko for, at der tabes et , to eller tre mandater. Men det er jo noget vælgerne i sidste ende afgør. Her bestemmer du!

Hvorfor er det vigtigt at stemme på netop Lars Lindskov! Fordi han har et sundt helhedssyn med forståelse for Roskildes kulturelle fundament. Fordi han er så effektiv, som han er. Han arbejder for tre. Derudover synes jeg vi helt generelt på den borgerlige fløj skal arbejde for at øge forståelsen for de konservative værdier. De er langt stærkere end opbakningen til partiet p.t. synes at indikere.

Og så skal vi huske, at Venstre i Roskilde desværre har valgt at opsige en skriftlig aftale om valgforbund med C. Det var en meget mærkelig disposition, som kun kan skade den borgerlige del af byrådet, hvor stemmerne i forvejen er meget ulige – 19-12 til rød stue. Sket er sket og nu gælder det altså om at bakke op om de rigtige mennesker med de rigtige værdier.

lars og joy

Lars og borgmester Joy

Og husk lige på, at vores dygtige borgmester skal nok blive genvalgt. Her på billedet ses hun med udfordreren, Bent Jørgensen, fra Venstre, som har ført en god valgkamp, men alle målinger viser, at Joy vinder. Fordi roskildenserne er glade for hende. Derfor er det ekstra vigtigt at styrke den borgerlige fløj, så Joy ikke skal styres af Enhedslisten og SF.  I dagens byråd er ubalancen mellem siderne stor. For stor. 19-12. En bedre balance vil give en bedre bySæt dit kryds ved manden i den orange jakke ved siden af Joy.

Valget er dit! – husk at bruge det. Jeg ønsker dig – og vores dejlige by – et godt valg. Læs mere lige her:

Byrådsmedlem Lars Lindskov!

Læs mere om Lars Lindskov! her

Et konservativt helhedssyn

Her kan du støtte Lars Lindskov!

Scroll til toppen