Svar til Lars Lindskov! [Derfor får du mine krydser på tirsdag]

Svar til Lars Lindskov! [Derfor får du mine krydser på tirsdag]

Hvad er de tre ting, der er vigtigst for dig ved det kommende byrådsvalg og regionsrådsvalg? Sådan spørger Lars Lindskov! der er nr to på Det Konservative Folkepartis liste i Roskilde.

Respekt - giver respekt

Respekt – giver respekt

Der er mange synspunkter fremme i valgkampen på møderne, siger Lars Lindskov. Børnepasning. De ældre. Kulturen. Veje og infrastruktur. Grønne områder og torvepladser. Breddeidrætten. Eliteidrætten. De fysisk handicappede. Stændertorvet. Erhvervslivet. Detailhandlen. Skatten. Frivilligindsats. Sundhed og forebyggelse. Folkeskolen. De udsatte og psykisk sårbare. Ideologi og principper overfor realpolitik og praktisk samarbejde. Genoptræning. Jobskabelse. Klima og energi. Natur og miljø. IT og digitalisering. Økonomi. Visioner. Har du dine prioriteringer helt klare, spørges vi?

Kars Lidskov!

Lars Lindskov!

Det vil jeg gerne svare på. Det allervigtigste for mig – og derfor stemmer jeg på Lars Lindskov! – er ikke enkeltsager eller enkeltområder, men helhedsbilledet. Dette at Lars Lindskov! evner at arbejde bredt og hen over midten. At han er med til at holde fast i fundamentet – Roskilde er en by med en dyb kulturbaggrund og forståelsen af, at det er vigtigt at arbejde med helhedspolitikken ud fra denne historiske forpligtelse.

Det er også vigtigt at have mod, indsigt og mandshjerte til at arbejde hårdt for at holde borgmesteren på rette spor, så hun ikke forstyrres for meget af Enhedslisten. Det er nødvendigt at erindre borgmesteren om det private erhvervslivs betydning, sådan som du f.eks har gjort det i ambulancesagen og llcamping2 sagen om den mystiske tilbagetagning af privat vognmandskørsel.

Og så lægger jeg vægt på om den kandidat jeg stemmer på, har arbejdet aktivt i den seneste byrådsperiode. Har vi set kandidaten deltage i debatten? Har vi set kandidaten øve indflydelse, få indflydelse, opnå resultater. Tror jeg på, at kandidaten vil få indflydelse på Roskildes udvikling de næste fire år. Det er ”mine” parametre og her kan flere kandidater opnå mit kryds. Jeg har imidlertid kun ét kryds (til byrådet og ét til regionen). Og hvorfor bruger jeg så min ene, lillebitte demokratiske pipstemme – i både byrådsvalget og i regionrådsvalget – til at stemme på Lars Lindskov!? Svaret er:

...med i stærke fællesskaber

…med i stærke fællesskaber

Du er rundet af det bedste i det konservative værdisæt og du overkommer det utrolige. Det er ganske enkelt umuligt at sætte dig i byrådet uden at du får en vældig indflydelse. Jeg føler, at du giver mig indflydelse for tre mandater, selvom jeg kun har ét kryds Til byrådet og ét til regionen). Og nogle vil sikkert mene, at jeg overdriver vældig meget. Måske, vil jeg sige. Men nu har jeg haft muligheden for at følge Lars Lindskov! ganske tæt i hele 2013 og jeg må sige, at jeg mener ikke selv min beskrivelse er for overdreven positiv. Med det naturlige forhold, at den, der som jeg er overbevist, måske ikke er helt fuldstændig værdineutral. Skulle sandheden være, at Lars Lindskov! ”kun” arbejder for to, så bør det vel også være en god grund til at andre end jeg stemmer på ham?

Scroll til toppen