Roskilde kommune svigtede Sankt Agnes

Roskilde kommune svigtede Sankt Agnes

Hvordan i alverdens riger og lande kunne Roskilde kommune sidde advarsler fra beboerne på Sankt Agnes overhørig og undlade at lave lokalplan for et gammelt landsbymiljø. I mine øne er det udtryk for et meget groft svigt fra kommunens forvaltning. Det undrer mig såre, at alle politikere er tavse i denne sag. Politikerne bør sætte forvaltningen på plads, når man lader den slags passere.

Skandale

Se her de gamle huse – flere hundeede år er de. Med stråtag og tæt bygget sammen. Og så tillader man, at et sommerhusfirma bygger to grimme containere og placerer dem som det ses. Det er efter sigende et krav fra ejerinden at hun skal kunne se alle dele af Roskilde fra toppen af denne rædselsfulde ting, der som en håndgranat har brudt hundreder af års skønhed et sted, hvor kommunen og Roskilde Museum har sat alt ind for at sikre freden.

Det er er skandale kære medlemmer af Roskilde byråd. I må stille anderledes krav til jeres medarbejdere. Roskilde skal ikke skades på denne måde, når kommunen nu har mulighed for – jeg mener selv pligt til – at hindre denne slags skader.

Scroll til toppen