Det er umuligt at være byrådsmedlem i Roskilde kommune

Det er umuligt at være byrådsmedlem i Roskilde kommune

Jeg påstår nu: det er fuldstændig umuligt at være byrådsmedlem i Roskilde kommune.
Hvorfor? Hvad mener jeg? Læs her.

Jeg har besluttet at støtte Lars Lindskov i valgkampen. Han vil gerne genvælges til byrådet i Roskilde. Da jeg godt kan lide ham, har jeg ikke stillet ham et nærliggende spørgsmål: hvorfor f….. vil du så lige det? Lars vil gerne vælges og jeg fatter det bare ikke. Jeg har fået lov til at se lidt af den mailkorrespondance et byrådsmedlem modtager. Jeg har fået lov til at se lidt af de sagsbunker, der forventes læst, forstået og husket til et byrådsmøde. Og min simple drengehjerne kan bare ikke fatte, at det er muligt.

Størst indtryk har det gjort at se, hvordan enkeltpersoner ved henvendelse forventer, at politikere bare kan trylle. Jeg vil i denne lukkede kreds gerne indrømme, at jeg selv har henvendt mig til politikere i en hel del tilfælde – og jeg har forventet, at min henvendelse var den vigtigste i verden. Bliver lidt rød i hovedet, når jeg ser en politikers mailboks. Det er menneskelig set uoverkommeligt.

Når jeg så ser hvad forvaltningen producerer til medlemmer af byrådet, så forstår jeg godt min fornemmelse af, at politikerne ikke længere styrer kommunen. Den styres af embedsværket. Og regeringen styres af embedsværket på Borgen. Vi har fået så store enheder, at den gode gamle idé om en folketingsmand og et byrådsmedlem – begge med kontakt til det virkelige liv – er en ægte illusion.

Hvad skal vi så med et byråd og et folketing? Mit svar må være, at det er bedre end alternativt (håber jeg). Men godt er det sgu ikke. Og så er det jeg tænker, at når jeg nu er så desillusioneret, så må jeg forsøge at give en hånd med til en af dem, der fortsat tror på, at det er muligt. Det gør Lars Lindskov. Han sover aldrig mere end tre timer på et døgn. Det mener jeg er sundhedsskadeligt, men Lars vil altså løse opgaverne og han har åbenbart et helbred, der er lidt mere robust end andres. Det beder jeg til.

Men – det er sgu en umuligt opgave. Hvis du vil hjælpe mig med at få Lars Lindskovs drøm om genvalg opfyldt, så tjek ind på facebooksiden, jeg har lavet. Eller skriv til mig på en mail på ao@forumadvokater.dk.

Og hvis du ikke vil stemme på Lars, så find en anden byrådskandiat og bak hende eller ham op. De fortjener det. de gør et kæmpe stykke arbejde for os andre. Jeg tager min hat af og bukker respektfuldt.

Scroll til toppen