Vil du ændre verden?

Vil du ændre verden?

Ja, jeg vil gerne ændre verden. Og så læste jeg følgende indlæg på Facebook og følte mig ramt lige i panden. Deler lige med jer alle.

Lysten til at gøre verden til et bedre sted er en god kraft. En skabende kraft. Men ofte bruger vi denne lyst på samme måde og med samme tilgang, som den verden, vi ønsker at ændre, er skabt.

Når vi går ud i verden med tankegangen, at noget er forkert og skal forandres, bringer vi i bund og grund blot den samme dømmende kraft med os – ligesom den kraft, der måske skabte problemerne i første omgang.

Einstein sagde en gang, at vi ikke kan løse problemerne med den samme tankegang, som skabte problemerne.

Hver og en af os har stor kraft. En stor mulighed for at påvirke verden omkring. Ved simpelthen at være den forandring, vi ønsker. I stedet for at jagte forandringen, så vend dig om og tillad forandringen. I dig selv.

Mød dig selv med ultimativ venlighed og kærlighed. Slip tilknytningen til bestemte måder at tro og tænke og mød dig selv åbent med accept, tålmodighed og fuldkommen tillid.Jo venligere du er mod dig selv. Jo mere tålmodig du er overfor dig selv. Jo mere tillid du viser dig selv. Jo kærligere du er mod dig selv.

Jo mere vil den ydre verden afspejle din indre tilstand.

Det allerbedste sted at ændre verden. Er i dig.

Kærligst,
Flora og Jørgen At leve mindfuldt

Scroll til toppen