Om formidling af en domkirke

Om formidling af en domkirke

100.000 besøgende. Så mange gæster Roskilde Domkirke hvert år. Og det koster penge at komme ind. En klog beslutning, som nu blandt andet har gjort det muligt at ansætte historikeren David Høyer som det vi i det private erhvervsliv ville kalde PR- eller marketingchef. Hurra for det.

David Høyer er ansvarlig for pressekontakt og formidling indenfor de nuværende rammer. Og hvor er det da en god idé. Domkirken har så meget at fortælle og den fortjener i særklasse en professionel formidler. Det bliver forhåbentlig forløberen for en meget udvidet formidlingsdel, når der om ikke mange år kan åbnes et storslået, underjordisk formidlingscenter.

Roskilde Domkirke er en attraktion i verdensklasse og fyldt med fantastiske fortællinger fra Danmarkshistorien. Domkirken er optaget på UNESCOs verdensarvsliste, og er en af 12 danske attraktioner, der har fået tre stjerner i Michelinguiden.

 Supergodt at man i kirken har taget ansvar for at skaffe midler til formidling.

Kontakt til David Høyer
formidlingsansvarlig

Telefon: +45 5190 2019
E-mail: dah(at)roskildedomkirke.dk

Link til Roskilde Domkirke

Scroll til toppen