Er det første gang? Har du ikke prøvet før? Vær ikke bange. et er spændende, udfordrende, frækt og dejligt…Gør det nu…

Er det første gang? Har du ikke prøvet før? Vær ikke bange. et er spændende, udfordrende, frækt og dejligt…Gør det nu…

Må jeg skubbe til dig? Jeg drømmer om at skubbe så mange som muligt til at opleve bare én enkelt koncert i årets Schubertiade. Det gør ikke ondt. Det gør godt. Du vil bliveberiget. Jeg lover dig det.

Katrine Gislinge. Top professionel.

Du vil opleve topprofessionelle musikere, der elsker at spille. De gør det i smukke omgivelser. Nyd roen, musikken, stemningen. Søndag indledes med ti af de helt unge stortalenter og profiler i det københavnske musikliv har dannet et nyt ensemble bestående af en blæserkvintet og en strygerkvintet. Ensemble Mutatis.

Rune Tonsgaard Sørensen - upcoming star

Den danske Kvartet og Mathias Hedegaard. Den superprofessionelle – og stadig unge – kvartet, sætter nye standarder i dansk musik. Her sammen med Mathias Hedegaard i et program der spænder over Haydns lærkekvartet, uddrag fra Schuberts Winterreise til Beethovens Es-dur kvartet op. 127. Og mange flere.

Og der sluttes af med Junior Schubertiaden 2 – Talenter på stribe
Vinderne af tre talentkonkurrencer med danske talenter sættes sammen i en koncert med Storstrøms Kammerensemble som ramme. Koncertsted: Hotel Prindsen

Prøv det. Tag en beslutning. Inviter konen, kæresten, madammen, vennerne, svigermor. Kom og vær med. Du vil garanteret ikke fortryde.

God fornøjelse!

Schubertiadeprogrammet

Billetter

Scroll til toppen