Kære Mads – kom nu ind i kampen for Roskilde

Kære Mads – kom nu ind i kampen for Roskilde

Mads Ravndrup Thomsen(MRT) fra Venstre gik forleden i Dagbladet i rette med vores borgmester. I virkeligheden var det et angreb på vores by. MRT kritiserer, at Roskilde har ansat kommunikationsrådgivere til at vejlede om at begrænse den skadevirkning hetzen mod Roskilde giver i ekspropriationssagen.Det har jeg skrevet et svar om til Dagbladet. Du kan også læse det her.

Roskilde 2012

Du pakker dine holdninger ind i en falsk argumentation, hvor du ligefrem påstår, at borgmesteren ikke har tillid til medarbejderne. Undskyld MRT – det er rent vrøvl og du ved det.
Borgerlige politikere, glade liberalister og CEPOS-klubben har på en helt urimelig måde klandret det byråd, du er en del af og den by du er borger i. Du har med din stemme imod den nødvendige ekspropriation båret ved til dette bål. Og nu fortsætter du.

Du påstår, at antagelse af kommunikationsrådgivere er udtryk for, at kommunen vil ”styre medierne”. Du ved da godt, at medierne ikke lader sig styre. I ekspropriationssagen har både Børsen, Berlingske og JyllandsPosten vist en enestående ustyrlighed. De har sammen med CEPOS arbejdet efter devisen at faktum ikke må stå i vejen for en ”god” historie. Til stor skade for Roskilde.
Der har været et markant medietryk mod byen. Heldigvis er det ikke hverdagskost, men Keld Bjergegaard benytter jo pressen helt bevidst mod Roskilde.

Bjergegaard lægger jo ikke skjul på, at der er stærke kræfter bag hans kamp og at den skal føres med fuldt honnør til verdens ende. Det må derfor forudses, at Bjergegaards kamp vil vare indtil Højesteret har forklaret Bjergegaard og CEPOS hvordan planlovens skal forstås. Der kan gå 8-10 år og i den tid vil hetzen langsomt men sikkert file i Roskildes navn. Det er utrolig skadeligt og derfor både kan og bør kommunen gribe ind. Frontalangrebet mod byens brand skal forsvares og heldigvis har vi ikke behov for at sådant forsvar til daglig.

Burde du ikke i stedet bakke op om din by og holde dig for god til indholdsløs kritik af vores gode borgmester?

Med venlig hilsen
Allan Ohms

Se min kommentar og om Mads’ svar her

Scroll til toppen