Hvor er svarene, Mads?

Hvor er svarene, Mads?

Kære Mads

Du har i Dagbladet den 6. juli 2012 kommenteret mit indlæg. Desværre kan jeg ikke linke til det, da Dagbladet ikke gengiver indholdet elektronisk. Hvis du ser Dagbladet, så læs det lige.

Det er kemisk renset for argumentation. MRT kalder venstes spndoktor for en af landets mest kyniske – nå.

Du beskylder mig for at have gjort det til “en mærkesag at bruge personlige angreb”.

Du mener, at byens sager skal løses ved at Socialdemokratiet betaler for det.

Du postulerer, at grundloven brydes.

Du postulerer, at Bjergegaard er “kvast”.

Du hævder, at han “er en del af den vigtigste kamp for Roskilde. Kampen for friheden til borgerne”.

En masse postulater og beskyldinger. Du imødegår ikke mit indlæg. Formentlig fordi du kan se, at jeg har ret. Så imødegåelse har du opgivet og i stedet hælder en spand ord ud og så kan du  sidde og være glad over din “frihedskamp”.

Du skader Roskilde by og Roskilde Festival.  Din frihedskamp skal ikke føres mod vores by og vores festival. Du må føre kampen på Christiansborg. Du kan begynde med at spørge dine venner i Venstre hvorfor i alverden de for få år siden bestemte, at Planloven – som du kalder grundlovsstridig – ikke skulle ændres på det punkt, der har hjemlet den ekspropriation du mener er ulovlig.

Og hvordan kan du vide, at Bjergegaard er “kvast”. Erstatningen er ikke udmålt.Vil han være “kvast”, hvis han får en lovlig erstatning?

Så ja, jeg mener du skal melde dig ind i kampen for din by. Du har skadet den så rigeligt ved at stemme mod ekspropriationen – og dermed imod en af byrådet enstemmigt vedtaget lokalplan. Du har skadet ved at rette beskyldninger mod borgmesteren, som er med til at give smudshetzen nyt liv.

Jeg har til gode at se din argumentation for dine synspunkter. Kommer den, eller har du opgivet?

Med venlig hilsen

Allan Ohms

Mit indlæg 6. juli kan læses her

Scroll til toppen