Hold nu op, kære Venstrefolk

Hold nu op, kære Venstrefolk

Hvad sker der i Venstre? Nu har selv den besindige gruppeformand, Bent Jørgensen, mistet overblikket. Han beskylder borgmesteren for at tage økonomiudvalget som gidsler og har pludselig en masse mening er om antagelsen af kommunikationsfolk. Det bakkes op af de to venstre—folk, som ikke vil støtte kommunen og festivalen, Mads Ravnstrup og Annie Larsen.

Det kan du gøre bedre, Bent

Bent du burde bruge dit krudt bedre. Det ville være nærliggende om du havde fået Mads og Annie til at være loyale overfor byrådets enstemmige beslutning om lokalplanen for området. I stedet har du ladet dig forføre af mindretallet.

Det er helt uforståeligt, at du, Bent, spørger hvorfor kommunikationsrådgiverne er antaget for et år. Du ved da godt, at Keld Bjergegaard og CEPOS har lovet krig helt til verdens ende, det vil sige i mindst 8-10 år endnu. Du ved da godt, at Bjergegaard og CEPOS bevidst søger at ødelægge Roskildes navn og rygte. Du ved da godt, at den slags ikke forebygges på en måned eller to. Det bliver en lang, sej kamp. Spørg Bjergegaard, hvis du tvivler.

Mads Ravndrup Thomsen, Vesntre

Du har også misforstået, at man kunne have forebygget denne situation ved et faktaark til pressen. Hvor har du været, mens hetzen mod Roskilde har kørt? Den er nøje iscenesat i tæt samarbejde mellem liberale højrekræfter, CEPOS, Bjergegaard og hans proselytter. De vil ingenting, som ikke skader Roskilde. En forestilling om at et faktaark kunne have bremset dette er himmelråbende naivt, for nu at sige det venligt.

Annie Larsen - ville ikke være med til at tage ansvar for genneførelsen af den vedtagne lokalplan

Tag en snak med Annie og Mads og forklar dem lidt om virkeligheden, politisk mod og formålet med at være valgt til byrådet.

Hold op med den slags teaterbuldren. Koncentrer dig om din borgmesterdrøm og før ordentlig politik. Begynd i dit eget hus og skab ro der. For Roskildes og Roskildes skyld.

Scroll til toppen