Hvem er kålhøgen?

Hvem er kålhøgen?

Anders Rostgaard og Vibeke Vestergaard spørger i Berlingske søndag Lars Kolind om han er naiv, fordi han med Unboss-bogen sammen med Jacob Bøtter vil starte en Unboss-bevægelse. Kolind svarer ”det synes jeg ikke”. Nej, Kolind er ikke naiv, men klog. 

Så spørges om der ikke skal ”noget kålhøgenhed til at starten sådan en bevægelse”. Og Kolind svarer, at ”Jeg har faktisk lidt at have det i. De fleste giver op, når de forsøger på at ændre noget, men ikke jeg”.

Spørgsmålene er fattige, men belyser udmærket, at der er et reelt behov for Unboss. Enhver kan jo se, at Danmark har akut brug for en Unboss-bevægelse. Christiansborg har givet op – uanset farven på regeringspartierne. Befolkningen vil ikke arbejde mere. Vi glider længere og længere bagud. Det eneste vi har tilbage er en selvforståelse, der står i vejen for den nødvendige ændring.

 

Unboss - en fremragende bog

Dét har Unboss et godt bud på. Læs den.

Scroll til toppen