Så sejler Sagafjord igen!

Vores allesammens Sagafjord sejler igen. Lørdag den 19.maj 2012 stævnede Sagafjord ud – med nogen forsinkelse efter nogle turbulente måneder og en økonomisk rekonstruktion.

Selskabet, der ejer skibet, har som noget nyt delt skibsdriften og restaurantdriften op, og blot en halv time før afgang satte de nye forpagtere – familien Sandhu – deres underskrift på kontrakten.

Også de kom godt fra land. I hvert fald var tilbagemeldingerne fra gæsterne, at buffeten med alt fra flæskesteg og rødbeder til laks og rucola salat, var aldeles fremragende, og den særlige oplevelse med at spise ombord på et skib frem for at tage på almindelig restaurant gjorde bare turen endnu bedre.

For familien Sandhu er det en drøm, der er gået i opfyldelse:

Familien Sandhu

– Da vi startede vores virksomhed med rengøring for 22 år siden, var Sagafjord vores første kunde og siden har vi betjent skibet. Vi var kede af, at det gik ned og da forpagtningen blev ledige, slog vi til, fortæller Sandhu.

Der er muligheder for at sejle med skibet på mange forskellige måder. Der er altid en løsning. Og du får en uforglemmelig oplevelse å den naturskønne Roskilde Fjord. Gør som 25.000 mennesker hvert år: sejl med Sagafjord.

 

Skipper Jørgen Pedersen

Skipper Jørgen Pedersen og bestyrelsesformand Evan Lynnerup

Roskilde Garden

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Booking af Sagafjord

Scroll til toppen