Du inviteres hermed – til Pizza, rødvin, Kim Larsen & Kjukken

Du inviteres hermed – til Pizza, rødvin, Kim Larsen & Kjukken

Fantastisk mulighed: Vi spiser på Bella Napoli og hygger med Kim Larsen & Kjukken – folkefest i Byparken, Roskilde. 

Der er allerede nu tre gode grunde til at DU kan glæde dig til, det bliver sommer: (1) Kim Larsen & Kjukken har besluttet sig for at kigge forbi Roskilde, og møde publikum under åben himmel, ved en koncert i Byparken d. 7. juni k.. 18:30. (2) Og der er samme dag Fællesspisning på den italienske restaurant Bella Napoli, Helligkorsvej 4, Roskilde og (3) sommer er bare en skøn, skøn tid (du ved skjorteærmer, korte bukser og opretstående hår, piger i korte kjoler og…ja, du ved). Klik her og bliv inspiret af  TV2 med s.o.m.m.e.r. eller Kim Larsen med min yndling: Kvinde min.

Byparken har altid været et samlingssted i Roskilde – og især om sommeren er den smukke beliggenhed med udsigt over Roskilde fjord og Vikingeskibsmuseet den perfekte ramme for en folkefest. Det er derfor et stort ønske, der går i opfyldelse, når Gimle og Roskilde Events & Consult præsenterer Kim Larsen & Kjukken i disse omgivelser.

Bandet har vinteren igennem arbejdet i studiet med en stribe nye sange, der udmøntede sig i singlen “Her står jeg”. Den blev udgivet d. 30. januar og er siden blevet spillet hyppigt på de danske radiostationer. Måske vil der være flere nye sange på repertoiret til sommerens koncert, men én ting er dog sikkert: Der vil blive spillet sange fra hele Kim Larsens 40 år lange karriere. En karriere der spænder over 5 årtier, med utallige koncerter, og baggrunde i forskellige musikalske miljøer. Der er med garanti lagt op til en stor aften, når en af Danmarks største musikere gennem tiderne besøger domkirkebyen og underholder publikum med klassikere fra hele sit bagkatalog.

5 x platin byder på fest og indhold

Seneste udgivelse fra Kim Larsens hånd er solo-albummet “Mine Damer Og Herrer”, der siden udgivelsen i foråret 2010 har solgt over 100.000 eksemplarer. Albummet viser, at Kim Larsen stadig er knivskarp i kompositionerne, og at sangene indeholder alle sider af hans talent. Lige fra den poetiske ballade ?Kom Igen?, til de samfundskritiske sange “Bitter Frugt”, og “Næ Næ Næ”. Hermed viser manden med den store mund også, at han stadig har noget på hjerte. Hvad der er interessant for dansk musik er, at det stadig er muligt at sælge mange plader med sange, der har indhold. Fokus skal dog ikke sløres af en stor mund, og stor succes. Kim Larsen & Kjukkens dagsorden klar: “Det skal være en fest”. Koncerten er dermed for alle, der efter en lang vinter er klar på at lade sig underholde under åben himmel, med sange der samler generationer på kryds og tværs.

Fællesspisningen er for alle – det er sjovere, når vi er mange!

Hver den første torsdag i måneden spiser vi sammen på Bella Napoli – italiensk restaurant, der åbnede i 1982. Du bestiller selv bord, vælger selv og betaler selv. Bare sig, at du skal sidde sammen med Fans af BellaNapoli. Hjælp mig gerne med at sprede budskabet.

GIMLE og ROSKILDE EVENTS & CONSULT præsenterer:
KIM LARSEN & KJUKKEN

Dato: 7/6 kl. 20.00 – adgang fra kl. 18.30

Billetpris kr. 280,- inkl. billetgebyr
Ståpladser. Du bestiller og betaler selv – her og på Bella Napoli.

BYPARKEN i Roskilde – men først spiser vi på Bella Napoli kl 17:30

Bestil bord på Bella Napoli

Bestil billetter her

Scroll til toppen