Påskeretræte på Vedbygaard

Påskeretræte på Vedbygaard

Jeg har aldrig prøvet en retræte, men har altid været nysgerrig. Her er en mulighed, men desværre kan jeg ikke selv være til stede. Jeg vil dog ikke tøve med at videregive muligheden til andre – og har DU været på retræte, så beret gerne om, hvordan det var.

Søger du ro og tid til at finde frem til og sætte ord på nogle af de udfordringer, der netop nu præger dit liv?
Vil du gerne have ro og tid til af prøve at finde en vej gennem det, der netop nu er dine udfordringer?
Vil du gerne inddrage det kristne budskab som en pejling til at finde retning og orientering i dit liv?
Så er en retræte i smukke og rekreative omgivelser måske noget for dig!

Som optakt til påsken tilbyder sognepræst Paul Kofoed Christiansen i samarbejde med sognepræst Helle Brink, Raklev, en påskeretræte på herregården Vedbygaard ved Ruds Vedby i weekenden 30. marts – 1. april.

Det er tanken, at vi sammen med 15 personer vil trække os tilbage fra alt det, der normalt lægger beslag på vores tid for i stedet at tilbringe en weekend i stilhed med tid til refleksion, meditation og eftertanke.

Med fokus på påskens budskab har vi valgt temaet: ”Påsken – et levende håb.” Hvordan kan jeg fastholde eller finde nyt håb i mit liv? Hvordan kan påskens håbs-budskab integreres i mit hverdagsliv, så det afspejler min tilgang til livet? Spørgsmål af denne karakter kræver tid og ro for at blive besvaret. Med denne påskeretræte vil vi gerne medvirke til at skabe en god ramme for sådanne refleksioner.

Programmet vil indeholde fælles andagter, oplæg, bibelworkshop, vandretur og tid i stilhed.
Ankomst fredag mellem kl. 16 og 17. Afrejse søndag kl. 15.30

Pris for eneværelse, ophold og fuld forplejning er 1.200 kr.

Retræten afholdes på herregården Vedbygaard, Hovsøvej 5, 4291 Ruds Vedby. Læs mere om Vedbygaard på www.vedbygaard.dk

Ønsker om yderligere oplysninger vedr. programmet samt tilmelding rettes til: Paul Kofoed Christiansen på tlf. 46 37 10 52 eller pkc@km.dk

Scroll til toppen