Tak til Roskilde Avis

Tak til Roskilde Avis

Roskilde Avis har under Torben Kristensens ledelse undergået en fantastisk positiv udvikling. Mange spåede avisen en snarlig død, fordi der kom en ”Ekstrablads-journalist” til Roskilde. Vi, der har kendt TK fra Roskilde Tidendes dage vidste, at vi ville få en lokalpatriot med kulturel indsigt og med en international udsigt. Og det har vi fået.

Jeg blev inspireret til disse linjer af avisens udgave 28. december. En fantastisk artikel om vores biskop. To smukt opsatte sider, som klart konkurrerer med dyre, landsdækkende betalingsaviser. Der er vid og bid og stoffet er serveret sobert og relevant. Avisens leder, side 4, vidner også om et godt udsyn og en sund dømmekraft og vi kan i Roskilde være stolte af en gratisavis med en sober leder i hvert nummer.

TKs indsats har bredt sig til den samlede redaktion, som tydeligvis har fået mod på at skrive og arbejde journalistisk. Det er ikke nogen let sag i en avis, der skal tjene pengene på annoncer, men det er lykkedes for Roskilde Avis og jeg synes næsten udviklingen kan følges fra den ene udgave til den anden. I dette eksemplar kan jeg læse, at tidligere indlæg har givet anledning til rigtig mange læserkommentarer. Flere har følt sig provokeret af avisens udlægning og det vidner om en god avis med det for en avis allervigtigste: interesserede og engagerede læsere, der gider skrive relevante kommentarer. Også i den henseende er vi begunstiget af Roskilde Avis.

Tak til hele redaktionen. Må jeg ønske, at I fortsætter den gode udvikling i det nye år og ønske alle et godt og lykkebringende Nytår- også for vor by.

Læs også
Endelig en avis – jeg har vel nok savnet jer

Scroll til toppen