Endelig en avis – jeg har vel nok savnet jer

TILBAGE FRA DEJLIG FERIE ankommer vi til vores dejlige hus. Glæder mig til gensynet og rammerne – mest af alt til de danske aviser. Jeg har ikke hund, som kan savne mig. Men aviserne – de har savnet mig, kan jeg mærke.

BØRSEN, BERLINGSKE, KRISTELIGT DAGBLAD, POLITIKEN, JP, ROSKILDE AVIS og DAGBLADET. I er der. Og hvor er det dejlig at mærke avispapiret. Den følelse kan selv Steve Jobs ikke få ind på iPaden eller Macbooken. Jeg elsker den jomfruelige avis – at være den første, der bladrer i den. Mærker den, afæsker den svar på spørgsmålet: hvad nyt?

DET ER SÅ VARMT at bladre. Hvad venter på næste side? Verden er selvfølgelig verden, men ind imellem er der løfterige indlæg, som kan opløfte læsestunden til noget ganske særligt. En god pointe. Velskrevne ord. Synspunkter, der bøjer arm. Mennesker, der bruger tid på at udfordre os læsere.

TAK FOR DET hele allesammen. Jeg kunne kysse jer. Godt nok er jeg temmelig ofte uenig, skuffet, irriteret, vred, forarget, bedrevidende. Men aldrig, aldrig, aldrig vil jeg undvære jer. Tak fordi i findes. Og lad internet være internet. Lad iPad være iPad. Lad bookreaders være bookreaders. Lad iPhones være iPhones. Bliv hos os.

Scroll til toppen