Hvor er venstres chef, Lars?

Hvor er venstres chef, Lars?

Det er helt uacceptabelt, at Troels Lund Poulsen flygter fra Christiansborg og efterlader sig en skov af spørgsmålstegn. Det er ikke i orden, at en tidligere minister flygter, når temperaturen stiger. Denne flugt rejser et nyt spørgsmål: hvor er Troels Lund Poulsens chef, eksstatsminister Lars Løkke Rasmussen?

Vi kan ikke leve med, at en eksminister pålægger sig selv tavshedspligt. Behovet for at få svar fra Troels Lund Poulsen var højt allerede inden flugten, men nu er behovet øget og orloven hindrer ikke Troels Lund Poulsen i at tage bladet fra munden. Problemerne forsvinder ikke – der er kun en vej frem: luk munden op og fortæl. Svar på spørgsmålene nu. Du slipper alligevel ikke.

Jeg vil gerne spørge dig, Lars Løkke Rasmussen: hvor er du? Hvorfor har du ikke taget en kammeratlig snak med Troels Lund Poulsen og opfordret ham til at åbne munden og svare på pressens spørgsmål? Hvad mener du om at en eksminister i en sammenhæng som i denne sag bare holder bøtte? Er det Venstres linje? Hvad mener du og hvad har du gjort?

Dansk politik bruger 80% af tiden på diverse slagsmål. Imens forværres landets situation. Det er ikke i orden. Få nu slukket jeres brande og begynd så på at vise, at Venstre kan og vil andet en gold opposition. Hvis du mangler inspiration, så læs Asger Aamunds glimrende opfordring til Venstre i Berlingske 2. december:

”Hvem siger, at det altid kun er regeringen, der har initiativet og serveretten? Regeringen har tværtimod pinligt brug for, at nogen lægger den helhedsplan på bordet, der skal genrejse den danske økonomi. Ikke en blå plan. Ikke en rød plan, men en plan for hele Danmark. Vi har ikke brug for en drille-opposition, der surt tager stilling fra sag til sag. Vi har ikke brug for en opposition, der er en del af problemet. Vi har brug for en opposition, der bringer løsningen. Hele løsningen”.

Læs også:

Luk nu munden op, Troels

Troels Lund Poulsens flugt stækker oppositionen

Læs også: Kære Lars Løkke, det kan du ikke være bekendt

Læs flere blogindlæg her

Scroll til toppen