At elske,  deri er livet

At elske, deri er livet

Jeg har flere gange på min blog beskæftiget mig med tro og bønner. OG min pointe har været, at bønner skræmmer mange, som finder dem fremmede, mens jeg selv synes, at der er mange kloge ord i en hel del af dem. Det står enhber frit for at tolke, som de vil – tilbage står et kernebudskab, som ofte er mindst lige så godt som mange af nutidens gode råd.
I dag fik jeg denne her:

Så lær mig da, Herre, at dig til behag
jeg bruger det pund, mig blev givet,
at fylde med hæderligt virke min dag,
at hjælpe og værne om den, som er svag,
at elske, thi deri er livet.
Og giv mig til sidst
et navn, Herre Krist,
som er i din livsbog indskrevet!

C.R. Sundell, DDS nr 728

Tankevækkende, ikke? Hvad siger det dig? Skriv gerne en kommentar!

Scroll til toppen