10 gode grunde til at skrive meget i sociale netværk

10 gode grunde til at skrive meget i sociale netværk

En del mennesker spørger bekymret: hvordan får du tid til at skrive så meget rundt omkring? Det vil jeg gerne svare på her i cyberspace. Svaret er: det ”får” jeg ikke. Det “tager” jeg. Altså: jeg vælger noget andet fra. F.eks. TV, ligegyldige møder, som kunne være sjove, men ikke giver noget osv – du ved det selv. Og hvorfor? Jo, hør engang:

1. Jeg elsker at skrive.
2. Jeg slapper af ved at skrive.
3. Jeg lærer ved at skrive
4. Jeg lever ved at skrive.
5. Jeg påvirker ved at skrive.
6. Jeg lever op til min virksomheds værdier og dens CSR-politik ved at skrive.
7. Jeg skaffer kunder til min virksomhed og skaber omsætning.
8. Jeg får modspil og medspil.
9. Jeg får nye venner.
10. Jeg sparer tid – to timer i et netværk live med 15 personer giver 15 kontakter – to timer i cyberspace giver mig adgang til tusindvis af mennesker.

Hvad mener du selv? HVorfor skriver du? Hvorfor skriver du ikke?

Scroll til toppen