Hvor meget må man twitte?

Hvor meget må man twitte?

HVOR MEGET MÅ MAN TWITTE? I dag fik jeg en sød mail fra en follower, som synes jeg twitter for meget og derfor har unfollowed mig. Det er dejligt at få begrundelsen, for så kan jeg jo lære. Meddelelsen har givet mig stof til eftertanke og jeg vil gerne høre, hvad andre mener.

MODTOG I DAG DENNE MAIL: Sorry, at jeg bruger denne vej til at svare på dit twit, men har netop unfollowed you. Du twitter FOR meget – reklame:-)

OG JEG SVAREDE: Tak fordi du giver dig tid til at give en kommentar med på vejen. Stor respekt for det. Det er fint du giver en begrundelse. Bare så jeg forstår den: du mener, at jeg twitter for meget med for meget reklame?

DET VIL JEG LYTTE TIL og forsøge at forstå. Jeg eksperimenterer med sociale medier. Sådan som jeg har opfattet dem går det ud på at give og suge til sig. Den reklame jeg giver er i form af henvisninger til gratis foredrag, som er et led i vores CSR-politik og henvisning til artikler med relevant indhold. Derudover henviser jeg til blogindlæg om alt mellem himmel og jord. Det kan sagtens være, at jeg derved bryder nettets kodeks, hvilket ikke er min agt.

HVAD GØR DU? Hvad er det rigtige? Hvad er god skik på nettet og herunder Twitter?

 

 


 

Scroll til toppen