Sociale medier – gang i den, siger jeg bare

Sociale medier – gang i den, siger jeg bare

Mange taler om Facebook. Og mange taler om sociale medier. Der er stor forskel på “kun” at tænke Facebook og så medinddrage det hele, eller dog mere end Facebook.

Nyeste skud på stammen er Google+, der nu har åbnet for alle, trods det kun er en betaversion. Mange venter på at Google+ åbner for virksomhedsprofiler. Jeg tror det blever et markant stort medie og en konkurrent både til LinkedIn og Facebook. LinkedIn har fordelen af at være velkendt og anerkendt som det seriøse medie på nettet. De udvikler sig, men jeg synes profilen er meget gammeldags og for konservativ. Det er for tungt og virker lidt for selvhøjtideligt.

Google+ har en langt mere moderne profil. Nogle siger, at Google+ vil blive det, som Twitter (indtil nu) ikke er blevet.  Time will show. Jeg tror det er alt for tidligt at dømme Twitter ude i Danmark.

Facebook arbejder hårdt på at bevare førerpositionen og mange nye tiltag kommer til. Jeg oplever en tendens til, at der lytter´s mere til brugerne og det er naturligvis positivt.

Samlet set er der virkelig gang i medierne. Tænk et, to, tre år tilbage og du vil være enig i, at udviklingen virkelig kører stærkt. Hvad byder morgendagen? Spændende – jeg kan godt blive misundelig på de børn, der fødes i dag – de har it med næsten fra før de bliver født. Hvad kan det ikke blive til…

 

 

Scroll til toppen