Bud på en ministerliste – en håndsrækning til Helle

Bud på en ministerliste – en håndsrækning til Helle

POLITIKEN HAR i dag en afstemningskonkurrence, hvor læserne opfordres til at stemme på en række kandidater, foreslået af Politiken. Du kan her se, hvem jeg har stemt på og nedenfor har jeg givet mit bud på den øvrige regerings sammensætning og på Folketingets formand. Jeg håber Helle kan bruge denne hjælpende hånd, så vi kan få en ny regering og komme videre.

Politikens konkurrence

Ligestilling: Özlem Cekic

Undervisning: Christine Antorini

Kirke: Karen Klint

Integration: Stine Bosse

Kultur: Uffe Elbæk

Udenfor Politikens konkurrence (min frihåndstegning):

Statsminister: Margrethe Vestager

Økonomi- og finans: Morten Østergaard

Skat: Harald Børsting

Europa: Helle Thorning

Justits: Villy Søvndal

Transportminister: Ole Sohn

Folketingets formand: Mogens Lykketoft

 

 

Scroll til toppen