Drømme man kæmper imod. Tillykke Dronning Margrethe d. II

HVAD KÆMPER VI IMOD? Eller for? Det er vel et godt spørgsmål her i august. Sommeren, som vi ventede på, siger den hælder på sidste vers. Efteråret banker på med vinteren lige i hælene. Og med mørkemånederne straks derefter. Og hverdagene æder hinanden. Dagligdagens larm tager ingen begrænsninger. TV skriger til os på all kanaler. Øv hvor er det ringe og ligegyldigt. Undtagen DR2.

...lang og ensom tale, hvor ingen hørte hvad…..og bare slippe væk derfra.

DET HELE SKAL GÅ HURTIGERE OG HURTIGERE. Hvorfor mon? Vi har så travlt, at vi ikke har tid til at tænke. Sådan rigtig tænke. Og vi fortæller hinanden, at sådan må det være. Jeg er sikker på vi tager fejl. Ved ikke lige hvordan jeg skal komme fra det klarsyn til at ændre det, jeg synes vi gør forkert.

MINDFULDNES? Nå, nej. TV-avisen med sidste hæsblæsende forældede ”nye” om Libyen? Næh. Avisen? Næhhh. Mediation? Jo. Refleksion? Jo. Digte? Jo. Bøger? Jo.

Og hverdagene æder hinanden. Dagligdagens larm tager

CHOKOLADEMADDER? Næ.

PIZZA? Næ.

BANAN? Jo.

VILLE VÆLGE VIRKELIGHED? JO.

ALT HVAD HUN VILLE VAR at danse. Natten ung og smuk og usandsynlig, Gemt i sin elskedes arme. Tæt på livet. Næsten frit. Men fyren, som var hendes kærlighed sad midt i en væsentlig diskussion. Det eneste hun ville var at danse bare en enkelt nat…Tillykke til Dronning Margrethe d. II.

OG FESTEN VAR en lang og ensom tale, hvor ingen hørte hvad…..og bare slippe væk derfra.

Scroll til toppen