Prøv en orgelpizza – torsdag den 4. august 2011

Prøv en orgelpizza – torsdag den 4. august 2011

VI HAR SÅ TRAVLT. Vi får ikke altid taget os tid til at prøve noget nyt. Måske går du og din familie glip af noget. Prøv at tage chancen. Inviter et par venner og sæt hinanden stævne.

Orgelpizza - premiere torsdag den 4. august 2011

Orgelpizzaen - præludium på Bella Napoli, Helligkorsvej 4, ca kl 18

HER ER EN MULIGHED. På torsdag – den 4. august kl 18:00 – holder vi fællesspisning på Bella Napoli, Helligkorsvej 4, Roskilde. Vi mødes omkring kl 18 og nogle af os går af sted, så vi kan overvære den gratis orgelkoncert samme aften i Roskilde Domkirke fra 20:00-21:00.

JEG KAN IKKE LIDE ORGELMUSIK. Så nøjes du bare med pizzaen. Eller du forsøger at prøve noget nyt. For nogle år siden hørte jeg om en mand i USA, der ikke kunne lide orgelmusik. Han forsøgte sig, fordi han havde læst et interessant blogindlæg, der opfordrede til at livet lægges i nye rammer med passende mellemrum. Manden blev ellevild med det og siden er set til alle Roskilde Domkirkes sommerkoncerter. Fantastisk. Det kan måske også virke for dig. Prøv det !!

En stjernestund - på en hverdagsaften - pizza og orgel, samvær og kultur

HVAD ER FÆLLESSPISNING? Det er en lille tradition vi har startet på Facebook. Alle er velkomne. Vi mødes den første torsdag i måneden. Ingen tilmelding. Ingen bordbestilling. Vi sidder sammen og hygger på kryds og tværs. Bella Napoli har elite smiley og et pizzaria-køkken, hvor du kan få alt italiensk til fornuftige penge.

HVAD ER EN ORGELPIZZA? Det er en pizza, der indtages maks to timer før en orgelkoncert. Den fås med mange forskellige tangenter.

PS: hvis du kan lide italiensk mad, så prøv også Ristorante Primo Piano – her

Fans af Bella Napoli på Facebook

Gratis orgelkoncerter i Roskilde Domkirke – en nydelse

Scroll til toppen