Onsdagsrefleksion – hver onsdag kl 12:00 i Roskilde Domkirke. PRØV DET! Nu indstillet til Kristeligt Dagblads initiativpris 2011.

Onsdagsrefleksion – hver onsdag kl 12:00 i Roskilde Domkirke. PRØV DET! Nu indstillet til Kristeligt Dagblads initiativpris 2011.

Jeg har foreslået Onsdagsrefleksion ved præsten Paul Kofoed-Christiansen til Kristeligt Dagblads initiativpris 2011. Du kan se indstillingen her *)

Vinduet i Skt Andreas Kapellet. Du skulle prøve at deltage i onsdagsrefleksionen.

Har du prøvet at være med? Det er et fantastisk tilbud, som er tænkt til erhvervslivet. Hver onsdag kl 12:00 er der åbent for refleksion i det meget, meget smukke Skt Andreas Kapel, Roskilde Domkirke, som er smukt nyindrettet af kunstneren Peter Brandes. Der indledes med et stykke orgelmusik. Præsten læser en tekst og reflekterer højt over den. Alle reflekterer i stilhed. Vi synger en salme og der bedes en bøn. Der sluttes af med et stykke orgelmusik. Det tager 15-20 minutter.

Jeg deltager så ofte jeg kan. De tyve minutter giver mig ny energi til hele ugen. Det er simpelthen pragtfuldt. Jeg synes det er en gave at sidde i disse omgivelser. Høre kloge og tankevækkende ord. Få lov til at reflektere og vide, at jeg sidder i et af de bygningsværker, der er på Unescos verdensarvsliste. Vide, at denne kirke har bestået i 1.000 år. At Absalon gav Roskilde Domkirke. Lukke øjnene. Nyde roen. Stilheden. Koncentrationen. Åbne ønene og se dette smukke rum, denne smukke kirke. At føle nærværet. At være til. I til-være-l-sen. Det skal opleves.

Initiativet fortjener efter min mening initiativprisen 2011. Derfor har jeg indstillet dets initiativtager, sognepræst ved Roskilde Domkirke, Paul Kofoed Christiansen, til årets initiativpris hos Kristeligt Dagblad.
*)
http://www.kristendom.dk/initiativ/238

Med venlig hilsen
Advokat(H) Allan Ohms, Forum Advokater – mødested for løsninger
+45 4638 0321 – ao@forumadvokater.dk www.forumadvokater.dk

Læs desuden ”Om bloggen”, hvoraf fremgår, at mine blogindlæg naturligvis står for min egen regning.

Scroll til toppen