Kære Astrid – hvad er det, du vil med min læge?

Kære Astrid – hvad er det, du vil med min læge?

Kære Astrid, Hvad er det, du vil med min læge? Hvorfor bliver du ved med at producere spin og udsende røg? Hvorfor toner du ikke rent flag og siger, at SF bare gerne vil have lov til at ekspropriere lidt, nu hvor I har gjort så meget ikke-SF-agtigt? Er det ikk det, der er din dagsorden, mens S og R har en dagsorden om at kunne sælge mine patientdata til medicinalindustrien?

Hvad er det du vil med min læge, kære Astrid?

Jeg er så tilfreds med min læge og jeg er ikke alene. Det samme gælder langt størstedelen af danske patienter. Og i udlandet kaster man lange blikke efter almen praksis i Danmark. Her kan du læse om det indtryk en udenlandsk læge har af almen praksis i Danmark. Hvorfor vil du ødelægge dette velfungerende system, der berømmes verden over som et af de bedste og billigste primære lægetilbud. Bl.a. blev der i British Medical Journal sidste år konkluderet følgende om den danske primærsektor i Tiago Villanuevas artikel: Cutting edge primary care in Denmark:

Fra BMJ

The Danish primary healthcare system is considered one of the best in Europe, and GP trainees in Denmark endure a five year training programme, which is one of the longest in Europe, on par with other countries such as Norway and Sweden.

People in Denmark are very lucky to benefit from such world class primary care services. And GP’s from all around the world have a lot to learn from Denmark.

 Læs hele artiklen her

 

 

Scroll til toppen