10 ting jeg ville gøre, hvis jeg vandt 135 millioner kroner…

10 ting jeg ville gøre, hvis jeg vandt 135 millioner kroner…

Den store lottogevinst. Fredag aften satte en dansk spiller en gigantisk rekord, da den heldige spiller vandt 135 millioner kroner i Eurojackpot. Hvad ville du gøre, hvis det var dig?

Det er en sjov tanke. Mit svar er, at jeg ville tænke mig godt om. Det mere festlige svar er ”10 ting jeg ville gøre, hvis jeg vandt 135 millioner kroner”:

1. Fordele et tocifret beløb til familie og venner.

2. Lave en fond, hvis formål skulle være at understøtte hjælp til formål, som i dag vanskeligt eller utilstrækkeligt understøttes med fokus på støtte og udvikling af det enkelte menneskes muligheder.

3. Stoppe med praktisk advokatarbejde og i stedet være fuld tid på at videreudvikle min virksomhed til landets gladeste .

4. Bygge et kombineret atelier/drivhus/tænkehus i min have med stafeli, lærreder og pensler, blomster,

En sportsvogn til fruen

5. Forære en gaveindpakket sportsvogn til fru Susanne.

6. Tilbyde den bedste gratis undervisning i personlig udvikling.

Et stykke kvalitetskunst, f.eks. Kristian Touborg

7. Give et stykke kvalitetskunst til et menneske eller en virksomhed en gang om måneden i fem år.

Masser af kultur

8. Købe en teaterforestilling, en danseforestilling, to klassiske koncerter og en rockkoncert og invitere gæster en gang om måneden.

9. Åbne og bortforpagte et ordentligt værtshus på havnen i Roskilde med forbindelse fra Gasværket til havnefronten, plads til levende musik og mennesker med gummisko og vinterbadere.

Bogreoler over hele huset

10. Bygge bogreoler lang alle vægge i hele huset, still bøgerne pænt på plads og fylde de ledige arealer op med Apples bedste og nyeste isenkarm.

Facts om Eurojackpot-Lotto

Den store lottogevinst. Det er den suverænt største gevinst i danmarkshistorien. Det oplyser Danske Spil, der også fortæller, at det gevinstgivende spil er købt i Kiosken på Herlev Sygehus. Spilleren havde købt et spil på fire rækker til 60 kroner, og investeringen kaster altså mere end 135 millioner kroner af sig. Den nybagte Eurojackpot-millionær skriver sig samtidig ind på en suveræn førsteplads over alle tiders største gevinster.

Den hidtidige rekord lød på 38,5 millioner kroner vundet af et københavnsk ægtepar i marts 2008. Den rekord er altså slået med næsten 100 millioner kroner. Danske Spil har endnu ikke hørt fra vinderen.

Eurojackpot havde premiere i marts i år.
Både spillerne i Finland, Slovenien, Holland, Estland, Tyskland, Italien, Spanien og Danmark spiller ind til de gigantiske puljer, som skal gøre europæiske Lotto-spillere til multimillionærer.

Førstepræmiepuljen er hver uge på minimum 63 millioner kroner.
En række koster 15 kroner og kan købes hos en af Danske Spils forhandlere eller på danskespil.dk. Overskuddet i Danmark går til velgørende formål via Tips- og Lottomidlerne.

Læs også:

Allan Ohms: Griskhed – hvornår er for meget for lidt?

Scroll til toppen