Tror ikke Saxo Bank kan vinde – mon ikke den bliver forligt?

Tror ikke Saxo Bank kan vinde – mon ikke den bliver forligt?

Saxo Bank vil stævne Poul Erik Skov Christensen for injurier. Den tror jeg ikke kommer for retten.Poul Erik Skov Christensen udtalte i Politiken i sidste uge følgende, som Saxo Bank kræver trukket tilbage:

Dumt drilleri af Poul Erik Skov Christensen

Og hvem er det lige, der betaler de der hackere for at lave de angreb? Det er jo ikke noget, man bare sætter sig til at gøre. Nogen finansierer det her. Jeg beskylder dem ikke for noget, men jeg konstaterer bare, at Saxo Bank allerede har skudt penge i det her, sagde han.

KOMMENTAR:

Injurier handler om beskyldninger, der ikke er hold i, og beskyldningerne er kendetegnet ved, at man siger noget, der fremstår som kendsgerninger. For eksempel den og den person er korrupt.

Jeg tror ikke Saxo Bank kan vinde den sag. Stævningen er ikke færdiggjort, men ud fra det oplyste, ligner det ikke en vinder. Der er tale om politisk drilleri i en politisk kamp, som en bank har involveret sig i. Når en bank gør det, skal den kunne tåle mosten – ellers kan den jo bare nøjes med at drive bank.
Når det er sagt, så vil jeg sige, at det forekommer mærkværdigt, at Poul Erik Skov Christensen ikke har tydeligt, at det var drilleri. Jeg gætter på, at han gør det nu og at sagen ikke bliver gennemført.

Enhver, der vil anlægge injuriesag, skal huske et godt råd, som nu afdøde landsretssagfører Ernest Hartwig havde fået fra en landsdommer:

“Før du anlægger en injuriesag, skal du besøge værelse 27 på Nationalmuseet”.
”Hvorfor det”, spurgte Hartwig.
”Det er afdelingen for australske boomeranger”, svarede landsdommeren.

Scroll til toppen