iPad at work (ikke mindst for advokater) – jeg glæder mig til den kommer

iPad at work (ikke mindst for advokater) – jeg glæder mig til den kommer

Min amerikanske kollega, Dvaid Sparks, er praktiserende advokat, men tillige it-nørd. Han har skrevet flere bøger og nu også ”iPad at work”. Jeg har netop afgivet min bestilling og vil vende tilbage med nærmere, når jeg har læst den.

Jeg fik via Danske Advokaters direktør Paul Mollerup tippet fra en anden amerikansk kollega, Josh Barrett, ”a Portland, Oregon business attorney that advises startups; creative professionals and their firms; and small businesses”. Josh nbefaler papirudgaven – frem for e-bogen – med disse ord: ”If you have room for a dead tree in your briefcase, I highly recommend the print version. The Kindle version simply doesn’t do the full color layout justice”.
Og så mener Josh, at advokater får mere ud af at læse bogen end andre: ”I actually think lawyers reading iPad at Work may get more out of it than the average reader as we can put ourselves in David’s shoes as he explains his workflows. David’s techniques become that much more relateable, understandable and easy to try”.

Det skal blive interessant at studere nærmere – og har du allerede læst den, så giv et brief herom, gerne her på siden.

Scroll til toppen