Hveranden bliver skilt. Alle dør. Kun få kender reglerne – kom og lær

Hveranden bliver skilt. Alle dør. Kun få kender reglerne – kom og lær

Mere end halvdelen af danskerne bliver skilt. Flere bliver det endda flere gange i livet. Og det ligger helt fast, at vi alle skal dø på et tidspunkt. Alligevel lever vi som om, at vi ikke bliver skilt – og aldrig dør. Det viser en ny undersøgelse, som Epinion har gennemført for Danske Familieadvokater. 

Ifølge undersøgelsen har kun syv procent af danskerne aftalt særeje i deres ægteskab og dermed taget stilling til, hvordan formuen skal deles, hvis de bliver skilt. Hele 91 procent ved slet ikke, hvad særeje vil sige.

Undersøgelsen viser desuden, at det kun er et fåtal af danskerne, der opretter testamenter.

Forum Advokaters gratis fyraftensmøder (tilmelding nødvendig)

93 procent svarer godt nok, at de finder det meget vigtigt at vide, hvordan de og deres partner er stillet, hvis den ene af dem pludselig dør.

Alligevel har 81 procent af alle danskere ikke oprettet et testamente. Enten fordi de aldrig har skænket arv en tanke. Fordi de ikke kan lide at tænke på døden, eller fordi de er sunde og raske og derfor synes, det er irrelevant.

Jura på dansk - husk tilmelding

Derfor: kom til gratis fyraftensmøde ho Forum Advokater. Her fortæller vi dig om det – uden omsvøb. Vi kalder det “jura på dansk”. Se mere og tilmeld dig her. Gratis – men først til mølle…

Se Danmarks Radios omtale her.

 

 

 

Se DRs artikel her

Scroll til toppen