Henrik Dahl holder fast i markant kritik af Helle Thorning

Henrik Dahl holder fast i markant kritik af Helle Thorning

”Nu er Socialdemokraterne så yderligere tilbage i omegnen af præ-tyvendeårhundredes-niveau (mens dette skrives, før fintællingen, lyder resultatet på 24,9 procent), og der er blevet jublet til den lyse morgen i det gamle Folkets Hus. Fortsætter linjen, kan vi derfor vente et syv­dages karneval med helstegte pattegrise i gågaderne og fadøl i Storkespringvandet, når partiet engang nærmer sig spærre­grænsen”. Sådan skriver Henrik Dal på Kommunikationsforum og i Berlingske.

HENRIK DAHL KONKLUDERER, at ”at næste valg bliver i 2013 (eller over den strandede finanslov for 2013), og at Rød Blok vil gå ind i kampen med katastrofale meningsmålinger”. Dermed blander Dahl sig i koret af spåkoner m/k, der har en mening om den kommende regerings holdbarhed. Jeg er skeptiker, men synes omvendt det er lige tidligt nok at vurdere på hvor lang tid en ikke dannet regering kan holde. Det er vigtigt for Danmark, at vores land ledes fornuftigt og på landets – ikke politikernes  præmisser. Hvis Hele Torning kan lykkes med at føre en politik, der er gavnlig for Danmark, så skal jeg være blandt de første til at anerkende det og takke derfor.

DEN SKEPSIS JEG HAR på dette punkt kan ikke bruges fornuftigt. Den er uden betydning. Alle bør holde vejret og håbe på miraklet. Det er sådan et vores land har brug for. Den afgåede regering har knoklet i ti år, men nøgternt set er resultatet ikke overbevisende. Pænt sagt. Jeg stemmer selv borgerligt og er blevet belært om, at den slags udtalelser kaldes ”at skide i egen rede” og det bør man afstå fra. Jeg køber den ikke. Jeg holder fast i min ytringsfrihed og jeg vil ikke rose en afgået regering for præstationer, der ligger meget under middel.

OMVENDT VIL JEG have lov til at sige højt, at når valget står mellem blå og rød bloks politik, så tror jeg mest på blå bloks. Selvom også den er utilstrækkelig. Jeg er er enig, når Poul Schlüter i dag i BT udtaler, at der er behov for at Helle Thorning tilnærmer sig de borgerlige. Hun kan hente hjælp hos Radikale og som jeg ser det er der ikke noget alternativ til enten en S-R-regering eller en VKR eller en VKSR-regering. Det må komme. Problemet for vores land er, at hver dag koster os et ufatteligt milliontab.

TIDEN ER INDE TIL AT ERKENDE, at vi ikke bare kan lade stå til. Det her går ikke over af sig selv. Danmarks problemer er ikke “kun” finanskrisen. Danmarks problem er i lige så høj grad vores indstilling: do less, expect more (from my neighbour).

Læs også:

Henrik Dahl fastholder: Helle Thorning ikke egnet som landets leder

Henrik Dahl: ”Venstrefløjen vil med magt som agt føre nationen i bundløs gæld”!

Nu erkendt af venstrefløjen: ”De røde er en katastrofe”

 

 

Scroll til toppen