Katrine sognepræst: “Hvad skal til for at få dig til at gå i kirke”?

Katrine sognepræst: “Hvad skal til for at få dig til at gå i kirke”?

HVAD KUNNE FÅ DIT TIL AT GÅ I KIRKE? spørger Katrine sognepræst fra Rønne. Jeg mødte Katrine på Folkemødet, hvor vi havde en spændende dialog, hvor også Jørgen Leth deltog. Den slutte ca. halv fire om natten på det lokale Hut-li-hut.

Sognepræst Katrine Blinkenberg, Rønne

GODT SPØRGSMÅL, synes jeg. Jeg går selv i kirke og mærker, hvordan mange bliver lidt forskrækkede, når de møder mig på vej til eller fra kirke eller hører om, at jeg er i kirke. Sm om der er noget spedalskhed over det? Det var der i “min” kirke, Sct. Jørgenbjerg Kirke, som oprindelig havde en særlig indgang til spedalske. Den er muret til og vi går ind ad den samme dør allesammen 😉

Katrine sognepræst

HVAD SKAL DER TIL at få andre med i kirke? JEg vil sige: nysgerrighed og lidt tålmodighed, for det kræver lidt øvelse at blive fortrolig med “tonen”. Belønningen er ro, tid til eftertanke, faste ramme og mange kloge ord. Jeg kan anbefale det og føler mig fuldstændig normal.

TRYK PÅ LINKET HER OG STEM på Katrines stemmeseddel.
Stem her

Scroll til toppen