Er du klar til at gribe en FANTASTISK mulighed ? Med GARANTI.

IND IMELLEM ER DE STØRSTE OPLEVELSER dem, som vi måske slet ikke gav en chance. Kender du det? Jeg gider ikke. Jeg har ikke lyst. Det er ikke lige noget for mig. Og ind imellem må vi alligevel gøre det – for så bagefter at finde ud af, at det var fantastisk.

SÅDAN EN MULIGHED får du i næste måned, hvor Schubertiaden finder sted i Roskilde. Og hold nu fast. Er det ikke klassisk? Jo, det er klasssisk. Men klassisk er ikke noget for mig. Jo, det er det.

NU SKAL DU HØRE: Forestil dig, at du en dejlig sommeraften træder ind i Vikingskibsmuseets smukke (fredede) bygning. Her siger du goddag til vores forfædre, vores historie. I smukke rammer skabt af arkitekt Erik Sørensen i 1964. Rummet er fantastisk og bagvæggen er glas fra gulv til loft i tre etager. Bag glasset er Roskilde Fjord. Og her finder nogle af koncerterne sted.

Det er en drøm at være til koncert i disse omgivelser

DET ER SIMPELTHEN UBESKRIVELIG DEJLIGT at opleve internationale musik-ekvilibrister spille her, mens du sidder og ser ud over fjorden. Det starter i lys og langsomt sænker sommeraftenen sig. Langsomt sænker mørket sig og når dirigenten slår det sidste taktslag, er det mørkt og Sagafjord kommer sejlende med sommergæsterne.

Kroger-kvartetten slutter Schubertiaden 2011

GIV DIG SELV OG DINE NÆRMESTE en på opleveren. Jeg kan anbefale det på det allervarmeste.

Forumadvokater er sponsor for Scubertselskabet

MÅSKE TROR DU jeg overdriver? Det gør jeg ikke. Og jeg vil godt tilbyde at refundere dig billetudgiften, hvis du efter koncerten gør gældende, at en Schubertiadekoncert i Vikingeskibsmuseet ikke er pengene værd. Du skal bare henvende dig til enten mig eller min kone, Susanne Malmstrøm på koncertdagen og henvise til dette blogindlæg.

Du kan se programmet her.

Susanne og Allan - her kan du få refunderet billetten, hvis koncerten skuffer

Scroll til toppen