ÅRETS FESTIVALDARLING er fundet

Hvem er ÅRETS ROSKILDE FESTIVALER – her er resultatet.

TAK FOR DELTAGELSEN HER OG PÅ FACEBOOK i min lille uofficielle og præmieløse konkurrence: hvem er årets festivaldarling. Her kommer de fem første – resten kan ses her:

Nr 1:

Kandidat nr. 7 Take care

SIKKERHEDEN VANDT. Vi skal passe på hinanden. Take care. How fragile we are. Nogle af festivalens budskaber, som blev gentaget igen og igen. Det er vigtigt for deltagerne og Roskilde ligger vel i front hvad sikkerhed angår. Det gælder også selvom der skete en dødsulykke, som p.t. endnu ikke er færdigefterforsket, men hvor politiet har udtalt, at der er tale om et selvmord.

JEG HAR SKREVET OM ulykken og om det pres, der på grund af avisdækningen er lagt på en stor kreds af frivillige, her.

NR 2:

Kandidat nr. 10 De 25.000 frivillige

ROSKILDE ER KENDETEGNET VED FLERE END 25.000 FRIVILLIGE. Det er fantastisk flot og glædeligt, at mange på denne måde siger TAK for jeres indsats. At sikkerheden vinder med en knivspids giver næppe skår i glæden.

NR 3:

Kandidat nr. 8 Rom & Cigar

ROM&CIGAR ER BLEVET et mødested for mange. Vældig populært. En høj placering, som viser, at publikum har accepteret stedet på trods af diverse kommercielle tiltag og trods en dårligere indretning end tidligere år. Glæden vandt.

STEDET er blevet kaldt kult. Det er ganske simpelt indrettet, men et opleves tydeligt, at mange har kastet deres kærlighed og deres ritualer på disse rammer. Det vil være dejligt, om der kunne blive plads til lidt bedre akustik og en lidt bedre logistik – køerne er lange 😉

NR 4:

Kandidat nr. 1 - Guldhår

GLAD GÆST som kommer flot ind på en fjerdeplads – med sikkerhed som repræsentant for 75.000 ligesindede, glade gæster. Tak for jeres deltagelse. Det er en sand fornøjlse at opleve den ro og begejstring,d er bevirker, at selvom der er rigtig mange samlet, så gives der plads med et smil.

NR 5:

Kandidat nr. 2 - gudinden fra Rom&Cigarbar

GUDINDEN kommer flot i mål på en 5. plads som repræsentant for de frivillige i Rom&Cigarbar. En rigtig smuk repræsentant, hvor glæden lyser ud af den frivillige tjener. Tillykke og tak.

NR 6 TIL 10 BLEV:

6. pladsen: nr 4
7. pladsen: nr 3
8. pladsen: nr 6
9. pladsen: nr 9 og
10. pladsen: nr 5

Se nr 5-10 her:

LÆS OGSÅ:

Hvor mange stjerner giver du Roskilde 2011 – jeg giver fem

Stemningen i top – we share the feeling

Derfor elsker Roskilde Roskilde

Scroll til toppen