Solen

Hvorfor giver den så megen energi og glæde. Humøret stiger. Lysten til at være ude bliver abnorm. Livgivende påtrængende.

Solen spreder varme og glæde

AT KUNNE gå lige ud i haven er et mirakel. Faster Inge kalder vores have for ”Paradisets have” og jeg er enig. Den er så rar og så smuk. Susanne knokler med at holde den. Jeg har dårlig samvittighed over jeg ikke gør noget. Men det siger mig ikke spor at gå rundt bagved en rive. Selvom jeg gerne ville være ude har jeg det bedst her ved tastaturet.

Det ville være godt hvis vi kunne bygge et drivhus i haven. Ordentlig kvalitet. Med plads til blomster og skrivebord. Der kunne jeg sidde med åben dør til parken, og alligevel skrive. Jeg er noget vild med den tanke og ser efter om jeg kan finde egnede pavilloner brugt og smukke. Men de hænger ikke på træerne. Det er en trøst at det er godt at glæde sig. Men altså sådan et sted. Med ro. Tid til omtanke. Aleneheden der renser hovedet. Med plads til tosomheden.

Solen. Den skinner. Tak for det. Ih hvor jeg mangler tid.
Solen. Den giver varme og glæde. Lad os alle nyde den.

Med venlig hilsen
Advokat(H) Allan Ohms
Forum Advokater – mødested for løsninger
+45 4638 0321 – ao@forumadvokater.dk www.forumadvokater.dk

Læs desuden ”Om bloggen”, hvoraf fremgår, at mine blogindlæg naturligvis står for min egen regning.
Scroll til toppen