Der er ikke langt fra folket til Allinge. Et svar til kommunikationsrådgiver Michael Thouber. Om folkelighed og tilgængelighed.

Michael Thouber, der er kommunikationsrådgiver, opdagede ikke, at der var Folkemødet i Allinge. Det  undrer, at en kommunikationsrådgiver overser dette.

TRODS DEN MANGLENDER deltagelse bliver Thouber ved med at fremføre sin bedømmelse, hvorefter Folkemødet ikke var spor folkeligt. Jeg må, som Anita Bay Bundegaard, fastholde, at det var et folkeligt Folkemøde. Nu har vi begge deltaget, men det burde vel ikke fratage os retten til en kvalificeret bedømmelse?

Fra det folkelige Folkemøde

Kommunikationsrådgiveren hævder også, at Bornholm ”udover Færøerne og Grønland vel må betegnes som det sværest tilgængelige sted i Danmark”. Sikke noget vrøvl. Du kan stå på en bus ved Hovedbanegården i København og på mindre end tre timer er du midt i Folkemødet i Allinge. Og tager du med DSB Orange koster turen dig 99 kr. Der er altså ikke langt fra folket til Allinge. End el af folket bor der og resten kan let komme dertil. Bornholm er både tilgængeligt og folkeligt. HVis du ikke tror på os, der har været der, så tag selv tingene i øjesyn.

Kommunkationsrådgivere burde have en særlig pligt til at sætte sig ind i, hvad de kommunikerer. Eller er det for ufolkeligt?

Læs også Anita Bay Bundesens indlæg i Politiken 20. Juni 2011:
Der er langt fra Allinge til Deadline:
http://tinyurl.com/6goxrj2

Fra Folkemødet:
http://tinyurl.com/6x9mtuu

http://tinyurl.com/67zcuky

Dagbladet tager fejl om Folkemødet

http://tinyurl.com/5sm9wlc

Med venlig hilsen
Advokat(H) Allan Ohms

Scroll til toppen