Fem stjerner til Thomas K. Olsen fra Audi Gladsaxe

Fem stjerner til Thomas K. Olsen fra Audi Gladsaxe

Jeg giver fem stjerner til Audi Gladsaxe, hvor min kone og jeg er blevet betjent af Thomas K. Olsen. Jeg går meget op i hvordan kunder behandles og jeg giver min mening til kende, når det gøres godt eller når det gøres dårligt. Fordi jeg synes det er vigtigt at vi alle gør os umage overfor vores kunder.

Thomas K. Olsen er professionel, venlig og super serviceminded. Han er en dygtig sælger, men ikke en kanonsælger. Min kone og jeg kom forbi en lørdag – for at kigge, men i løbet af kort tid forstod vi, at det her var stedet at handle. Den beslutning var vi enige om og vi har talt om, at vi herved lagde vægt på Thomas’ faglighed, hans evne til at svare på de kritiske spørgsmål vi havde i kombination med en god humor og en udstrålet ro, som gjorde os trygge. Jeg havde selv et ønske om at købe en Tesla, men kun indtil jeg havde mødt Thomas og talt med ham en halv times tid.

Efter aftalen blev indgået er der fulgt op på den ganske som aftalt.

Vi har fået gode råd om hvor vi kunne købe vinterdæk – og vi endte selvfølgelig med at købe dem af Thomas. Vi har fået svar på alle spørgsmål også de ikke for kloge af dem. Altid hurtigt, præcist og venligt.

I går hentede vi den nye bil og vi blev begge imponeret over den aflevering af bilen, som Thomas gav os. Vi fik i ro og mag ordnet papirarbejdet, det elektroniske og afleveringen af vores gamle bil. Derefter tog Thomas sig tid til at instruere os om den ny bils mange valgmuligheder. Og som prikken over i’et havde han lige fyldt ti liter benzin på, så vores første køretur ikke skulle gå til en benzintank.

Thomas K. Olsen evner at lytte og sætte sig i kundens sted. Han ved, hvad der skal til for at give overblik og ro og han opbygger hurtigt tillid hos kunden. Både til ham selv og til den Audi-forretning han repræsenterer og sælger ind. Det sker sagligt og ordentligt og giver en dejlig mavefornemmelse hos kunden. Thomas lever op til dette links gode råd om ”7 egenskaber som kendetegner en god sælger”. Jeg var for nogle år siden på kursus hos Jens Ladegaard og han og jeg deler en passion: Passionen for den gode sælger. Hørte engang i en radioudsendelse Jens Ladegaard fortælle om en dag han med hustruen skulle købe ny sofa og hvordan han blev vred – og konen sur på ham – da han forlod forretningen på grund af en dårlig sælger. Jeg har det på samme måde.

Min kone og jeg vil give Thomas K. Olsen hos Audi i Gladsaxe vores allerbedste anbefaling og hvis du er i tvivl er du velkommen til at ringe til mig på mit direkte nummer, 4638 0321.

Scroll til toppen