Roskilde har brug for genvalg af Joy………stem på Lars Lindskov

Roskilde har brug for genvalg af Joy………stem på Lars Lindskov

Jeg synes rød stue i Roskilde Byråd er for stor og derfor arbejder jeg for at samle stemme til Lars Lindskov fra et Konservative Folkeparti. Og så mener jeg, at vi skal turde sige højt, at vores borgmester bør genvælges. Det giver kritik fra mange i blå stue, som kritiserer mig stærkt for budskabet. Hvorfor holder jeg så fast i det? Hvorfor tager jeg risikoen og støtter en truet politisk art?

Lars Lindskov

Lars Lindskov

Fordi jeg tror det er bedst for Roskilde. Roskilde er rødere end blå. Det må vi, der føler os mere blå end røde, erkende. Synes jeg. Når jeg så har sagt, at Roskilde skal beholde Joy, så siger jeg også, at jeg synes vi skal samle flere stemmer til blå stue. Og her er Det Konservative Folkeparti i en situation, hvor de let risikerer at gå fra tre til et mandat. Venstre og Dansk Folkeparti står bedre. Jeg tror bare ikke det vil gavne Roskilde at de to partier går frem og C går tilbage. Derfor arbejder jeg for at samle stemme til Lars Lindskov fra C.

kv 2013 3Jeg synes godt blå stue kan gå til valg med en borgmesterkandidat fra stuen, men alligevel har det – efter min mening – lidt et præg af en ubegrundet optimisme.  Hvorfor ikke anerkende forholdene og øge at begrænse rød stues forspring ved at fokusere på flere stemmer til blå stue – men i erkendelse af, at borgmesteren vælter vi ikke. Jeg forventer ikke, at mange vil erklære sig enig i, at vores røde borgmester er den bedst egnede. Ved godt, at det “må man ikke” i dansk politik – her skal man blindt sige de mest uhyrlige ting. Jeg synes godt vi kan være mere åbne og lægge vægt på betydningen af kontinuitet, borgmestererfaring og dokumenterede færdigheder. Det tæller meget for mig, når jeg skal vurdere.

Når du har læst foranstående ved du også hvorfor jeg ikke er medlem af et politisk parti. Det ville nemlig umuliggøre en offentlig mening af denne karakter.

kommunalvalg2013Hvis du vil være med til at støtte mit arbejde for et godt genvalg af Lars Lindskov, så vil jeg bede dig sende mig en mail på ao@forumadvokater.dk (når jeg bruger min arbejdsmail er det ikke fordi mit firma er gået ind i politik, men fordi jeg bruger denne mailadresse til alle vigtige opgaver).

Scroll til toppen