Derfor dør aviserne ikke !

Derfor dør aviserne ikke !

Avisens død er spået mange gange. Alt vil blive overtaget af nettet eller det der er endnu smartere. Og som vi i dag ikke kan forestille os. Jeg siger: rolig nu – vi slipper ikke vores papir uden videre.

I dag bladrede jeg i min kones avis, regeringsorganet Politiken. Det var –på billedsiden – en god oplevelse. Det er bare så skønt at se et opslag som her på forsiden af Politiken, Kultur (og undskyld, mit iPhonefoto yder ikke opslaget fuld retfærdighed):

Og det fortsætter inde i sektionen:

Og så er der Bonderøven – ligeså skønt:

Og dobbeltopslaget om den amerikanske vicepræsidentkandidatpizzakonge:

Det er ganske enkelt skønt. Og jeg nyedr at se det, mens jeg holder min kones avis i mine hænder. Dette at åbne en avis, som andre ikke har læst – det kan internettet aldrig, aldrig, aldrig overgå. Og internettet kan heller ikke lige med det første matche oplevelsen af et dobbeltopslag i Politiken – eller en hel sektionsforside, hvor enebarnet i Bredgade slænger sig i en stol – foreviget fra luften. Altså – det er sgu stærkt berolignede og glædeligt. Tak.

Scroll til toppen