Udviklingen i sociale medier går hurtigt – Google+ åbner nu for alle

Udviklingen i sociale medier går hurtigt – Google+ åbner nu for alle

SOCIALE MEDIER er et spændende felt. Langhåret, men dog til at få hånd om. Det er nok sundt for hjernen, for hver dag bringer nye muligheder. Henover weekenden lancerer Facebook en lang række nye muligheder, som er blevet til, fordi Google Plus i løbet af uhyre kort tid – og kun i en betaversion – har fået lige så mange brugere som Facebook.

SENEST HAR GOOGLE+ åbnet for alle. I går skulle du have en invitation for at være med, men det er ikke længere nødvendigt. Det er en betaversion, og den virker allerede fint. Førende folk indenfor sociale medier mener, at Google+ vil blive ekstremt meget anvendt. Det kan vi ikke vide, men det er godt at være på forkant.

GOOGLE+ er, som også ventet, nu også med på www.klout.com – det forventes, at også WordPress også snart kommer på Klout og så vil Klout nok være uundværligt for de fleste aktive netnørder.

Google+ er nu på Klout.

 

 

 

 

 

Scroll til toppen