Nogle dage er mere udfordrende end andre…

Nogle dage er mere udfordrende end andre…

NOGLE DAGE ER mere udfordrende end andre. Min dag startede normalt, men kunne bilen ikke starte. Fat i Audis “gratis” autohjælp. Efter et kort forhør, hvor jeg mere følte mig som anklagbet end som kunde, fik jeg lovning at jeg ville blive ringet op fem minutter før autohjælpen var fremme.

DA AUTOHJÆLPEN holdt på min adresse, blev jeg ringet op. Jeg tog Forum Advokaters elcyklen hjem. Bilen blev startet. Jeg kørte en tur for at lade batteriet op, sådan som den flinke Autohjælps-mand nabefalede mig. Men bilen sagde “servicetjek”, jeg ville køre ud med den. Kunne ikke finde cykelstativet. Ledte i udhuset og i huset. Ingen spor. Ringede til Susanne, som kunne foreslå mig at se i bagagerummet. Bingo: der var det.

JEG HÆNGTE ELCYKLEN PÅ. Og først faldt cyklen af, så stativet. Så måtte jeg cykle retur til kontoret og hente min egen cykel og tilbage. På med stativet og cyklen. Bare bilen nu kan starte, tænkte jeg. Og det kunne den. Bravo.

FULD SPEED og mods værkstedet. Kørte for langt og havnede i Marbjerg. vej tilbage tabte jeg cykel og stativ midt i et kryds. Jeg fik fisket cyklen ud, men min cykellygte blev kørt over. Da cyklen faldt af, satte styret sig fast ind over cykelstangen, hjulet stod 90 grader fra cyklen. Jeg fik monteret cykelstatis og cykel og begav mig igen mod Roskilde.

FK ENDELIG AFLEVERET BILEN. En ung muskuløs mekaniker hjalp mig med at tvinge styret på plads. Jeg tror det var hans muskler, der gjorde det, men vi var to mand opgaven. Som lykkedes. Fik rettet bremsen til og kunne nu glad cykle arbejde igen.

SKULLE JEG NU ÆRGRE MIG? Nej da. Jeg fik jo ekstra motion og en sund cykeltur – lang – i solskinsvejr. Det var sundt. Og for nu ikke at lade mig ophidse, så nøjedes jeg ikke med at tænke sådan. Jeg brugte hele cykelturen tilbage på at meditere med dybe vejrtrækningsøvelser og et bredt smil. Ganske dejligt og ind imellem kunne jeg nynne “py”, så bare “pyt”. TLL – Tro På Livet, som Chris Macdonald siger (og hvis det er surt, så Tro På Lortet).

 

Scroll til toppen