Kassel: Må vi være fri, Ekstra Bladet! Stop jeres jagt på “gode historier” om ulykken i Kassel

JEG HAR KRITISERET EKSTRA bladet for forhastet og uklædelig journalistik om bilulykken i Kassel, hvor en mor og hendes fem-årige søn omkom.

Ekstra Bladet jagter historier fra Kassel - med hvilket formål?

I DAG har jeg – fra personer, der er hårdt ramt af ulyken og nær på de ramte – fået information om, at Ekstra Bladet er i gang med at opsøge mennesker, der har kendt afdøde eller hendes mand. Det sker på et tidspunkt, hvor familien har udbedt sig ro, så faderen får mulighed for at komme sig ovenpå den tragiske ulykke og til at koncentrere sig om den overlevende datter på 2 1/2 år.

JEG FORSTÅR IKKE, at aviserne skal grave så hensynbsløst. Igern må jeg konstatere, at selvom Ekstra Bladets oplag er faldet dramatisk, så er der altså kunder til denne avis. Det er forstemmende. Jeg synes ikke vi skal finde os i det. Lad os stille krav om, at der gives ro og tid og så kan avisen skrive om det, når tid er. Dette kissejav, hvor begravelserne endnu ikke har fundet sted, hører ingen steder hjemme. Det kan ikke være læsernes ønske, at vi skal have rodet op i det. Hvad skulle formålet være? At læserne kan bade sig i død og ulykke? Det er dybt usympatisk.

EFTERSKRIFT: Men BT kunne ikke opføre sig anstændigt

Læs også

Kassel: Døden SKAL have en årsag – refleksion over en dødsulykke og Ekstra Bladets flabede håndtering af den

Kassel: Kassel: tanker efter dødsulykken

Scroll til toppen