Inspiration søges: hvad skal jeg kalde min blog (pay offen)?

MIN BLOG HAR kørt siden medio april og flere end 17.000 har været på besøg. Jeg skal den 24. oktober være indlægsholder på et seminar om blog-skrivning for erfarne bloggere og det glæder jeg mig til. Lige nu er jeg i gang med at tænke over, hvordan jeg kan redesigne min blog.

JEG HAR VALGT AT BRUGE MIT EGET NAVN til bloggen. Mange har valgt at bruge kunstnavne. Jeg foretrækker mit eget navn, men med en linje under (pay off). I øjeblikket kalder jeg min blog for Allan Ohms – Advokatens fristed til debat, råd og kommentarer. Det er måske ikke det bedste, tænker jeg. Og flere har givet mig ret.

VIL DU HJÆLPE MIG og fortælle, hvad du tænker. Mine egne overvejelser ser p.t. sådan ud:

Allan Ohms
Hvad nu hvis

Allan Ohms
Fantasi er vigtigere end viden

Allan Ohms
Jeg tror på et liv før døden

Allan Ohms
Vær forundringsparat

Allan Ohms
Viljen til at ville ville – giver evnen til at kunne

Allan Ohms
Der er ikke noget, der er ”bare lige”

Allan Ohms
Det er altid nu

Allan Ohms
Tro på livet

Allan Ohms
Vær bevidst taknemmelig

Allan Ohms
Vær positiv

Allan Ohms (med tak til Gandhi)
“Be the change that you want to see in the world”

Allan Ohms
Skal vi bytte visitkort

JEG HAR SPURGT FORSKELLIGE MENNESKER og har foreløbig fået følgende input:

Allan Ohms
Tror på det bedste i mennesket

Allan Ohms
Viden er vejen frem

Allan Ohms
Tale er sølv – Viden er gold

Allan Ohms
Du kan ikke vide det hele selv

Allan Ohms
hjælp din næste som du selv ville hjælpes (øhh er det sådan den lyder?)

HVAD SIGER DU – svar nedenfor eller på Facebook eller på ao@forumadvokater.dk. Tak.

Mvh
Allan

Scroll til toppen