Roskilde er i gang

50.000 teltliggere stormede ind gennem porten kl 17:00 præcis. Trods lidt regn glade mennesker, der var vilde af forventninger. Veto har givet et brag af en koncert og stemningen er i top.

Skønheden er også på Roskilde - men jeg har ikke mit fotoarkiv med

Der er forventningsfuld glæde – med udsigt til fire dage fyldt med musik og glade mennesker. De3t er super.

Smilenede er store. Øllene kolde og kaffen varm. Jeg står lige nu i medarrbejderrummet og her er vildt gang i den. Kunne unde jer alle at være med lige nu.

Roskildestemning er bare uforklarlig. Går rundt med glæde i maven og begejstringi ørerne. Musikken spiller. HAppiness is here. Vi er vel 100.000 mennesker. Der bliver ikke skubbet eller surmulet. Folk er indstillet på at flytte sig for hinanden og give plads. De mange frivillige medarbejdere gør en kæmpeflot indsats. Det er ganske imponerende, at man kan få 25-30.000 mennesker til at arbejde frivilligt og at man kan få det store puslespil til at gå op i en højere enhed. Flot. Flot. Flot.

Næste mål i aften er Rom&Cigarbar, hvor jeg har sat Leif og Ole stævne. Vi indleder årets drøftelser med en cigar og en drink. Det ser jeg frem til. Senere Oh Land og så må vi se hvornår cyklen vil hjem

Scroll til toppen